Alegeri care-ţi vor schimba viaţa

1 67562 original jpg jpeg

Multe persoane îşi trăiesc viaţa cu perspectiva că aceasta este grea şi că visele nu sunt pentru toată lumea. Deşi există probleme inevitabile, ele nu trebuie să definească existenţa ta. Îţi poţi schimba viaţa, dacă îţi doreşti.

Iată cum îţi poţi schimba pespectiva despre viaţă:1. Sărbătoreşte victoriile tale

Atunci când se întâmplă ceva pozitiv,fie că este o promovarea unui examen,finalizarea unui proiect la muncă sau orice altceva,sărbătoreşte. E meritul tău. Poţi pur şi simplu să ieşi în oraş la cină cu prietenii,partenerul sau familia sau organizează o escapadă. Sărbătorirea îţi va aminti că efortul merită recompensă.

2. Profită de orice şansă

Eşti o persoană care aşteaptă cu nerăbdare o schimbare? Dacă este timpul să alegi o nouă carieră sau să pleci în altă parte,primeşte cu încântare aceste posibilităţi. Sunt şanse care nu o să mai apară. Profită de orice şansă. Succesul vine de la a fi un iniţiator al schimbării.

3. Proiectează viaţa pe care o vrei

Ce se întâmplă în acest an depinde de ceea ce ai de gând. Oferă-ţi 10 minute pentru a analiza modul în care vrei să arate viaţa ta. Analizează toate domeniile din viaţa ta:carieră,familie,sănătate şi relaţiile sociale. Creează acţiuni mici,pe care le poţi efectua zilnic,săptămânal,lunar,dar acestea să se întâmple. Revizuieşte şi ajustează în timp ce faci progrese.

4. Trăieşte fiecare zi cu determinare

Fiecare persoană are parte de eşecuri,sunt inevitabile. Trebuie să stabileşti din timp că totul merge mai departe,indiferent de circumstanţe. La fiecare decizie întreabă-te:Va schimba cu ceva obiectivele mele? Dacă nu,atunci nu este nicio problemă. Viaţa merge mai departe.

 5. Practică exerciţii fizice în mod regulat 

Nu există un sentiment mai îmbucurător decât cel de după antrenamentul zilnic. În plus,un corp sănătos face ca totul să fie mai uşor. Chiar dacă nu ai nevoie de fitness sau exerciţii fizice,nu strică să te duci şi să iei parte la aceste antrenamente. Astfel cunoşti oameni noi şi se pot lega noi legături.

6. Învaţă din eşec

Succesul este atins numai prin eşec. Nu îmbrăţişa ideea de eşec,ci rulează spre ea. Dacă te gândeşti mai repede că nu vei reuşi,cu atât mai repede vei reuşi. Când te confrunţi cu o respingere,înveţi ce nu funcţionează,şi vei şti cum să adaptezi tactica data viitoare.

    7. Ai încredere că nu eşti singură        

Ştii că există mai mult în această viaţă decât poţi vedea. Colaborarea cu alţii te ajută să ai o speranţă.

  8. Prioritizează familia    

Iubeşte familia şi fii acolo pentru ei. Acordă-le timp în fiecare zi. Succesul nu are valoare dacă nu este împărtăşit cu cei dragi. Familia este cea mai importantă şi cea care te va sprijini şi ajuta mereu.

9. Frica să devină o ţintă

Frica este adesea construită în mintea noastră şi puterea este dată de noi. Frica se hrăneşte cu timpul,astfel încât se deplasează repede spre obiective şi teama va fi lăsată în urmă. Uită-te la trecut. Vei vedea că fiecare mare succes a venit prin rularea fricii.

10. Iartă-i pe alţii şi pe tine

Atunci când ai resentimente,te dor. Iartă-i pe cei care ţi-au greşit şi o să te simţi mai bine. Acelaşi lucru trebuie să-l faci şi cu tine. Dacă crezi că ai greşit cu ceva şi nu te poţi ierta,fă-o. O să te simţi liberă şi mult mai bine.

  11. Tratează oamenii aşa cum îşi doresc    

Să presupunem că alţii nu fac niciun rău. Le acorzi atenţie atunci când nu reuşesc să fac ceea ce-şi doresc. Urmează regula de aur şi tratează-i aşa cum îţi doresc să fie trataţi.

  12. Aderarea la creştere trebuie să continue zilnic    

Cele mai multe persoane se opresc din învăţat atunci când nu mai simt nevoia să o facă. Fără învăţarea zilnică,stagnarea este inevitabilă. Acordă timp în fiecare zi pentru a citi ceva,a hrăni mintea şi sufletul,ascultând înformaţii pozitive. Ceea ce ai realizat depinde de ceea ce spui. Deschide mintea la posibilităţi mai mari şi creşte succesul.

Credit foto:www.mindbodygreen.com