Alimente pe care nu ar trebui să le pui în frigider niciodată
Ai încercat vreodată să pui untul de la frigider pe o felie de pâine? Bineînţeles că nu ai reuşit! Iată ce alimente să nu pui niciodată la frigider.
-Chiar dacă are în componenţă lapte pasteurizat,poate fi lăsat la un loc întunecat şi răcoros timp de câteva zile,chiar mai mult dacă este sărat.
-Pepenii cu coajă groasă trebuie lăsaţi afară pentru a se coace complet.
-Acestea se comportă mai bine la temperatura camerei.
-Frigul din frigider face ca amidonul din cartofi să se transforme în zahăr,ceea ce le va schimba textura.
– Dacă o pui la frigider şi apoi o mănânci rece,stomacul tău nu va acceptă situaţia foarte bine.
-Se va usca şi va capătă un gust neplăcut.
– Temperaturile scăzute accelerează formarea cristalelor.
-Se ofileşte la temperaturi scăzute şi reţine mirosurile alimentelor din jur.