Alimente pentru slăbit

1 79883 original jpg jpeg

Pierderea în greutate nu este o sarcină uşoară. Chiar şi atunci când faci sport sau urmezi o dietă, se întâmplă să nu ajungi la rezultatele mult dorite. Pe lângă toate acestea, ar trebui să incluzi în alimentaţie următoarele produse, care accelerează metabolismul şi oferă efecte într-un timp scurt.

Iată care sunt alimentele pe care trebuie să le incluzi în dietă neapărat când vrei să slăbeşti:

Grepfrut

Grepfrutul nu trebuie să-ţi lipsească din dietă. Este sursă bogată de vitamina C, fibre şi apă, substanţe nutritive care stimulează metabolismul şi procesul de digestie. În plus, vitamina C acţionează direct asupra metabolismului şi creşte numărul de calorii arse. De asemenea, grepfrutul este recomandat pentru că este foarte saţios. Poţi să bei un pahar de suc de grepfrut (proaspăt stors) dimineaţa, la micul dejun.

Măr

Cosnumul zilnic de mere nu numai că te menţine sănătoasă, dar, de asemenea, are efecte pozitive asupra greutăţii corporale. Mărul este sursă importantă de fibre şi antioxidanţi, care stimulează metabolismul şi digestia. În plus, inhibă pofta de mâncare.

Ceai verde

Bogat în antioxidanţi care stimulează metabolismul, ceaiul verde este nelipsit din dieta multor vedete. Acest ceai a devenit foarte cunoscut pentru faptul că stimulează pierderea în greutate, plus că are nenumărate beneficii asupra sănătăţii. Bea zilnic câte o ceaşcă de ceai verde, dimineaţa sau seara. Recomandat este să întrebi un medic înainte de a include ceaiul verde în dietă.

Spanac

Spanacul este un aliment economic, care este foarte util în reducerea greutăţii. Pe lângă faptul că are un conţinut foarte mic de calorii şi carbohidraţi, fibrele prezente în această legumă verde sunt foarte bune pentru digestie. În plus, spanacul este foarte săţios. El este recomandat spre consum măcar o dată pe săptămână.