Arde caloriile consumând acest ingredient

1 76375 original jpg jpeg

Vrei să slăbeşti rapid însă programul nu îţi permite să mergi la sală? În urma unui studiu recent s-a descoperit că un aliment poate înlocui chiar alergatul zilnic, deoarece te ajută să arzi multe calorii. Ştii care este acesta?

Ardeiul iute

Consumul frecvent de ardei iute este extrem de benefic datorită componentei din interiorul său, numită capsaicină. Aceasta reduce nivelul de zahăr din sânge, îmbunătăţeşte circulaţia şi previne apariţia afecţiunilor cardiovasculare. De asemenea, printre condimentele care ajută la arderea caloriilor se numără şi turmericul, pe care îl poţi folosi la gătit sau la prepararea sucurilor de legume şi de fructe.

Capsulele cu capsaicină

Dacă nu preferi alimentele picante, dar îţi doreşti în acelaşi timp să te bucuri de proprietăţile pe care s-a demonstrat că le are ardeiul iute, poţi apela la capsulele cu capsaicină. Conform studiilor în ceea ce priveşte obezitatea, alimentele picante pot înlocui alergatul, iar 2mg de capsule cu capsaicină sunt capabile să accelereze rata metabolismului. O persoană poate arde 116 pe zi, datorită efectului termogenic. Cu alte cuvinte, corpul produce căldură în timp ce digeră alimentele picante, ceea ce te va ajuta să pierzi mai multe calorii.

Integrează-l treptat în alimentaţie

În cazul în care nu obişnuieşti să mănânci picant de obicei, fă-ţi un obicei în a consuma zilnic o cantitate mică. Deoarece nu se poate consuma ca aliment de sine stătător, îl poţi folosi atât la gătit, cât şi la prepararea sosurilor, însă la cele sănătoase, precum guacamole. Ai nevoie de un avocado şi ardei iute tăiat mărunt, pe care le amesteci până când obţii o pastă.