Dieta cu ardei iute: scapi de 3 kg în 7 zile. Exemplu de meniu

dieta cu ardei iute jpeg

Dacă eşti amatoare de gusturi picante şi vrei să slăbeşti, dieta cu ardei iute este cea mai potrivită pentru tine. Acest condiment este renumit pentru arderea grăsimilor din organism şi pentru faptul că accelerează metabolismul.

Condimentul minune

Ardeiul iute provine din America Centrală şi de Sud şi este folosit de sute de ani în ţări precum Mexic sau India.

Dieta cu ardei iute te ajută să lupţi cu kilogramele

Dacă vei începe să consumi ardei iute în mâncăruri,vei observa că pofta pentru dulce va dispărea. Asta pentru că acest condimentinhibă pofta de mâncare. Şi pentru că nu ai cum să nu te saturi rapid de gustul picant,vei fi tentată să îţi reduci porţia în aşa fel încât să mănânci foarte puţin. Cu trecerea săptămânilor,vei vedea că şi stomacul tău se va micşora.

Dieta cu ardei iute te menţine sănătoasă

Vinovată de gustul mult prea picant al ardeiului iute este capsaicina,o substanţă care ajută la arderea grăsimilor din organism şi accelerează metabolismul. Cu cât consumi mai mult ardei iute,cu atât organismul va arde mai multe calorii. Circulaţia sângelui va fi îmbunătăţită,iar pielea ta va străluci.

Citeşte şi: Dieta cu o singură masă pe zi

Sosuri delicioase cu ardei iute

Dacă te dai în vânt după paste,prepară acasă diferite sosuri cu brânzeturi sau carne în care să adaugi ardei roşu iute. Te vei sătura şi cu jumătate de porţie.

Bea multă apă în dieta cu ardei iute

În dieta cu ardei iute este obligatoriu să consumi minimum 2 litri de apă pe zi,care să potolească lava roşiatică din stomac şi senzaţia de usturime.

Atenţie!

Dacă suferi de probleme ale aparatului digestiv,trebuie să moderezi consumul de ardei iute. Te poţi confrunta cu arsuri stomacale,gastrite sau probleme la colon. Dacă nu eşti obişnuită cu gustul picant,ar fi bine să încerci să îl introduci treptat în alimentaţie,fără a face abuz.

Dieta cu ardei iute - Meniu pentru o zi

Dimineaţa:o salată de fructe

Gustare:un iaurt semidegresat

Prânz:100 g  paste arrabiata cu ardei iute

Gustare:un pumn de migdale

Cină:o salată de legume cu rondele de ardei iute

Meniul poate varia de la o zi la alta. Poţi mânca piept de pui la grătar în sos picant,friptură la cuptor cu ardei iute,un sandviş cu ton şi ardei iute sau chiar supe şi ciorbe cu ardei iute.

Sursă foto medicaldaily.com

Citeşte şi: Dieta cu avocado