Aşa intensifici metabolismul

1 79969 original jpg jpeg

Metabolismul este procesul prin care corpul transformă alimentele în energie. Atunci când metabolismul funcţionează normal, vei reuşi să te menţii în formă şi să arzi mai multe calorii. Poţi face acest lucru prin consumul a câtorva alimente care îl stimulează, şi anume:

Măr

Merele nu ar trebui să lipsească din alimentaţia persoanelor care ţin dietă ca să slăbească. Având un indice caloric scăzut, merele sunt sursă importantă de fibre solubile - ele împiedică celulele corpului să absoarbă grăsimea. În plus, prin consumul zilnic de măr este prevenită retenţia de lichide.

Ceai verde

Ceaiul verde este unul dintre alimentele de top care stimulează metabolismul. Conţine antioxidanţi şi polifenoli, doi compuşi care sunt necesari pentru îndeplinirea funcţiilor metabolismului din organism. Bea zilnic (dimineţa şi seara) 1-2 ceşti de ceai verde.

Cafea neagră

Foarte bine faci dacă îţi începi ziua cu o ceaşcă de cafea neagră, pentru că este o băutură care stimulează metabolismul încă de la primele ore. Cofeina prezentă în cafea blochează reţinerea adenozinei în corp. În plus, stimulează eliberarea de neurotransmiţători precum dopamina şi noradrenalina, doi compuşi care îmbunătăţeşte funcţia metabolismului şi arde mai multe calorii.

Ghimbir

Cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra pierderii în greutate, ghimbirul este superalimentul care stimulează metabolismul şi creşte temperatura corpului. Această activitate este strâns legată de creşterea numărului de grăsimi (calorii) arse. Bea ceai de ghimbir dimineaţa.

Ardei iute

Compusul prezent în ardeiul roşu care stimulează metabolismul poartă numele de capsaicină. Capsaicina provoacă o creştere uşoară a temperaturii corpului şi îmbunătăţeşte funcţiile metabolismului, care va arde mai multe grăsimi. Mănâncă ardei iute măcar o dată pe zi.Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg