Cum prepari ceaiul verde ca să combaţi răceala sau să elimini toxinele

1 65216 original jpg jpeg

Ceaiul verde are nenumărate beneficii asupra corpului, însă este important să ştii cum să-l prepari pentru a obţine efectele dorite.

Pentru combaterea răcelilor:ceai verde cu miereConsumul de ceai verde în combinaţie cu puţină miere te ajută să scapi mai repede de răceală,grăbind perioada de convalescenţă. În plus,ambele ingrediente conţin antioxidanţi care protejează corpul de efectele negative ale radicalilor liberi.Cum se prepară:După ce ai fiert apa şi ai ţinut la infuzat pliculeţul 2-3 minute,lasă ceaiul să se mai răcească,apoi adaugă o linguriţă de miere.Pentru refacerea ţesuturilor pielii:ceai verde cu lămâieCeaiul verde are şi rolul de a reface ţesuturile pielii,însă poţi spori acest efect benefic dacă îl consumi în combinaţie cu lămâie. Acest fruct conţine din plin vitamina C,un antioxidant care ajută la refacerea ţesuturilor pielii.Cum se prepară:După ce ai ţinut ceaiul la infuzat 2-3 minute,adaugă sucul obţinut de la o jumătate de lămâie.Pentru combaterea stărilor de greaţă şi ameţelilor:ceai verde şi ghimbirÎn cazul în care ai stări de greaţă şi ameţeli,beai ceai verde în combinaţie cu ghimbir. Poţi consuma această băutură delicioasă şi pentru uşurarea simptomelor artritei. Pentru a obţine efecte maxime,trebuie să bei 2-3 căni de ceai pe zi.Cum se prepară:Curăţă o rădăcină de ghimbir şi taie-o în bucăţi mici. Fierbe-le împreună cu funzele de ceai verde într-un recipient cu apă. Lasă la infuzat 15-20 de minute,după care strecoară şi bea lichidul obţinut.Pentru eliminarea toxinelor:ceai verde şi cardamomCând vrei să-ţi detoxifici rapid organismul,consumă ceai verde cu cardamon. Băutura este recomandă şi în cazul în care ai o congestie nazală.Cum se prepară:Fierbe apă într-un recipient,apoi adaugă frunzele de ceai verde şi cardamomul. Lasă amestecul la infuzat câteva minute,după care strecoară lichidul.Pentru micşorarea febrei:ceai verde şi cuişoareCuişoarele sunt bogate în magneziu şi vitaminele E şi K. Acest condiment are proprietăţi antiinflamatoare şi este folosit adesea pentru reducerea durerilor de gât şi gingii. În combinaţie cu ceai verde,cuişoarele au puterea de a reduce febra.Cum se prepară:Ai nevoie de o linguriţă de cuişoare mărunţite care se fierb într-o cană de apă. La final se adaugă şi frunzele de ceai verde,care se lasă la infuzat 10 minute. Apoi,se strecoară băutura,după care se poat bea.



Recente

Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg
Rulouri de vinete cu alune  Sursa foto shutterstock 2418362253 jpg
femeie atragatoare tinuta iarna 789305 jpg
Rulada cu gem de capsuni  Sursa foto shutterstock 2387304579 jpg
Salata de vinete  Sursa foto shutterstock 300480098 jpg
Tort festiv alune de padure  Sursa foto shutterstock 2233352429 jpg
OUTFIT 625 1544 62 132 10 size large c v 1 compressed JPG
portrait beautiful woman jpg
e120a11231976f9c92c028516f0f81167b jpg
Tocanita de cartof dulce  Sursa foto shutterstock 2370838917 jpg
Menopauza ÔÇô un subiect prea put╠ªin discutat i╠én Roma╠énia jpg
CLICKPENTRUFEMEI wojtek mich ZGj0 IjgXdo unsplash jpg
Chifle cu gem de caise, Sursa foto shutterstock 2390464819 jpg
Imagine1 (1) jpg
ochelari de soare (8) jpg
Chiftelute de peste  Sursa foto shutterstock 1512309131 jpg
Painici sau conchas mexicane  Sursa foto shutterstock 1063093535 jpg