Băutură puternic vindecătoare şi un elixir perfect dimineaţa

1 67697 original jpg jpeg

Dacă amesteci apă caldă cu lămâie şi turmeric o să ai o băutură cu putere de vindecare mare şi un elixir excelent pentru a începe ziua. Dacă nu eşti familiarizată cu efectele pozitive ale turmericului, iată câteva informaţii.

Turmericul este un condiment galben/portocaliu din India şi aparţine aceleaşi familii din care face parte şi ghimbirul. Acesta este un antioxidant puternic care se lupta cu radicalii liberi cunoscuţi ca şi cancerigeni şi are de asemenea şi efecte antiseptice şi anti-inflamatoare.

Este folosită des în bucătăria indiană,dar dacă nu mănânci mâncare indiană în fiecare zi,cum ai putea să incluzi acest condiment minunat în dieta ta? Simplu! Condimenteaza-ţi apa caldă cu lămâie pe care o bei dimineaţa.

Ca să creşti efectele benefice,adaugă şi un praf de scorţişoară care are proprietăţi anti-inflamatoare şi poate regla nivelul zahărului din sânge (ceea ce înseamnă că vei mânca mai puţin şi te vei simţi mai satisfăcută).

Ingrediente:

1 ceaşcă de apă caldă (nu fierbinte);poţi să foloseşti o ceaşcă de lapte cald dacă doreşti (de migdale,de soia sau lapte normal de vacă)

1/4 linguriţă de turmeric

Zeama de la jumătate de lămâie

Un praf de scorţişoară,opţional

1/8 linguriţă de miere

Preparare:

După ce încălzeşti apa,adaugă turmericul,zeama de lămâie şi mierea (şi scorţişoara,dacă doreşti). Amestecă bine. Turmericul se va lăsa la fundul ceştii,deci amestecă în continuare în timp ce bei acest elixir pentru a te bucura de toate beneficiile sale. Asigură-te că-l bei cât încă este cald.

Turmericul nu este scump. Îi va da apei tale cu lămâie o uşoară aromă şi va avea un efect pozitiv asupra fiecarui sistem din corpul tău. Să adaugi acest condiment puternic dietei tale este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poţi face pentru sănătatea ta.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg