Beneficiile consumului de urdă asupra sănătăţii

1 62008 original jpg jpeg

Consumate cu moderaţie, brânzeturile sunt o sursă valoroasă de nutrienţi de care organismul are nevoie pentru a funcţiona normal.

Din punct de vedere chimic,brânzeturile se obţin din coagularea laptelui cu cheag. În general,brânzeturile trebuie diferenţiate în cazeinice şi necazeinice,cazeina fiind proteina din lapte care,din cauza masei moleculare deosebit de mare,se digeră foarte greu. În pieţe,dar şi în supermarketuri,oferta de brânzeturi este variată,ceea ce ne îngreunează alegerea.

Câteva recomandări în ceea ce priveşte consumul de brânzeturi

Nu asociaţi brânzeturile şi lactatele cu alte alimente! Laptele şi derivatele din lapte nu se asociază cu alte alimente. Excepţie tolerată – asocierea cu pâine sau paste din grâu dur. Pentru a preveni o serie de boli digestive grave este important să nu combinam brânzeturile cu proteine de origine animală. În combinaţie cu sucul gastric din stomac,cazeina creează un înveliş pe bucăţelele de carne şi acestea nu se mai digera. Cel mai indicat ar fi să asociem brânzeturile cu verdeţuri şi legume.

Citeşte mai multe AICI.



Recente

find the third cat jpg
shutterstock 1310620391 jpg
femeie care picteaza jpg
shutterstock 2253537285 jpg
shutterstock 2269877129 jpg
shutterstock 2377547251 jpg
roblox jpg
caine test iluzie jpg
shutterstock 1917555536 jpg
shutterstock 2409568293 jpg
shutterstock 1917189239 jpg
shutterstock 647849362 jpg
shutterstock 1095270347 jpg
shutterstock 1742654276 jpg
cuplu face calcule 2229856785 jpg
clickpentrufemei ro (19) jpg
Semne ca iti neglijezi sanatatea mintala  Sursa foto shutterstock 2200959479 jpg
shutterstock 1292534521 jpg
shutterstock 551342416 jpg
shutterstock 1010662003 jpg