Beneficiile consumului de urdă asupra sănătăţii

1 62008 original jpg jpeg

Consumate cu moderaţie, brânzeturile sunt o sursă valoroasă de nutrienţi de care organismul are nevoie pentru a funcţiona normal.

Din punct de vedere chimic,brânzeturile se obţin din coagularea laptelui cu cheag. În general,brânzeturile trebuie diferenţiate în cazeinice şi necazeinice,cazeina fiind proteina din lapte care,din cauza masei moleculare deosebit de mare,se digeră foarte greu. În pieţe,dar şi în supermarketuri,oferta de brânzeturi este variată,ceea ce ne îngreunează alegerea.

Câteva recomandări în ceea ce priveşte consumul de brânzeturi

Nu asociaţi brânzeturile şi lactatele cu alte alimente! Laptele şi derivatele din lapte nu se asociază cu alte alimente. Excepţie tolerată – asocierea cu pâine sau paste din grâu dur. Pentru a preveni o serie de boli digestive grave este important să nu combinam brânzeturile cu proteine de origine animală. În combinaţie cu sucul gastric din stomac,cazeina creează un înveliş pe bucăţelele de carne şi acestea nu se mai digera. Cel mai indicat ar fi să asociem brânzeturile cu verdeţuri şi legume.

Citeşte mai multe AICI.



Recente

aaron burden CKlHKtCJZKk unsplash jpg
femeie antreprenor magazin flori 8279013 jpg
vitaly gariev WHXI5Ciuu0c unsplash jpg
De ce e numit Sfantul Apostol Andrei ocrotitorul Romaniei  Sursa imagine shutterstock 524363197 jpg
tinctura de usturoi beneficii jpeg
photorealistic style clouds woman jpg
Cele mai recomandate scaune auto pentru copii în 2025 jpg
copil strange monede intr un borcan 7118209 jpg
1762850981 rGLC png
leasing png
top view online psychologist concept jpg
toamna jpg
bride putting earrings jpg
calendar ortodox 2018 27 octombrie sfantul dimitrie basarabov jpeg
2150936613 jpg
Gestionarea eficienta a unui credit nevoi personale Sfaturi de baza jpg
7955 jpg
portrait young blonde woman posing jpg
gold aesthetic wallpaper with hand wearing rings jpg
portrait human being depicted with angel wings jpg