Beneficiile uleiului de măsline cu lămâie asupra organismului

1 64860 original jpg jpeg

Te-ai trezit epuizată şi simţi că nu ai energie nici să te ridici din pat? Uleiul de măsline şi lămâia este remediul ideal pentru astfel de dimineţi. Acest amestec te va ajuta în dezintoxicarea şi purificarea corpului.

Iată care sunt beneficiile uleiului de măsline în combinaţie cu lămâia:1. Combate constipatia 

Acest remediu ne protejează din interior,acţionând ca un antioxidant puternic capabil de a ne scăpa de toxine. Toate acestea activează digestia şi ajută la eliminarea a tot ce nu avem nevoie. În plus,combinaţia uleiului de măsline cu lămâia,activează funcţia ficatului şi a vezicii biliare.

2. Protejează inima

Uleiul de măsline este bogat în acizi graşi,aceste elemente atât de benefice pentru organismul nostru,pentru a reactiva circulaţia şi pentru a echilibra nivelul colesterolului. În plus,este un protector antiinflamator care atunci când este combinat cu lămâia,oferă vitaminele necesare corpului. Bea în fiecare zi câte o lingură de ulei de măsline simplu cu trei picături de lămâie.

3. Echilibrează bila din ficat şi vezica biliară

Aceasta este una dintre cele mai importante funcţii. În plus,corpul nostru poate fi toxifiat de o dietă săracă sau de probleme cu sistemul de eliminare a organismului,un factor prilejuit în primul rând printr-o supraîncărcare a ficatului şi vezicii biliare.

Pentru a combate această epuizare şi disconfortul care este cel mai notabil dimineaţa,nu este nimic mai bun decât a lua o lingură de ulei de măsline şi lămâie,pe stomacul gol. După o jumătate de oră,mănânci micul dejun şi vei vedea ce bine te simţi. 

Credit foto:www.steptohealth.com