Ce se poate întâmpla dacă mănânci aceste tipuri de mezeluri

Un raport şocant al Agenţiei Europene a Mediului arată că folosirea excesivă a substanţelor chimice în alimente şi produse de consum ne îmbolnăveşte din ce în ce mai mult.
Conducerea Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor ne spune cum să ne ferim de alimentele superchimizate.
Hans Bruyninckx,directorul executiv al Agenţiei Europene a Mediului (AEM),a atras atenţia,la evaluarea cincinală a mediului european,că utilizarea tot mai răspândită a substanţelor chimice,în special în produsele de consum,a fost asociată cu sporirea bolilor şi a tulburărilor endocrine observate la om.
Preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor (APC) din România,Costel Stanciu,susţine că avertizarea AEM a avut în vedere alimentele superchimizate care ne afectează grav sănătatea...Citeşte declaraţiile şi continuarea materialului AICI.































