Ce spune culoarea ochilor despre tine

1 69775 original jpg jpeg

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, însă te-ai gândit vreodată dacă există o legătură între culoarea ochilor şi personalitatea ta? Raspunsul este da! Iată cum îţi influenţează ei destinul!

Ochii negri

Sunt foarte rari,dar culoarea lor nu este chiar neagră,ci mai degrabă un căprui foarte închis. Persoanele cu ochii negre sunt pasionale,dar şi dedicate muncii lor,neplăcându-le să facă lucrurile pe jumătate. Din acet motiv eşti foarte competitivă şi ai ţeluri mari în ceea ce priveşte cariera ta. Nu-ţi arăţi uşor sentimentele,iar atunci când te îndrăgosteşti nu te abandonezi cu totul,ci dimpotrivă,eşti cu capul pe umeri.

Ochii căprui

Culoarea acestor ochi este dată de o cantitate mare de melanină. Ochii căprui sunt printre cei mai des întâlniţi şi simbolizează simplitate,creativitate,dar şi tărie de caracter. Adori să te distrezi,dar îţi plac şi momentele de linişte şi relaxare în natură. Persoana iubită este cea mai importantă pentru tine,şi nu te vei sfii să-i arăţi cât de mult înseamnă pentru tine. Îţi faci cu uşurinţă noi prieteni,iar faptul că ai un simţ al umorului bine dezvoltat te scoate de multe ori din încurcătură.

Ochii albaştri

Sunt consideraţi printre cei mai frumoşi,iar din acest motiv multe persoane îşi doresc să-i aibă. Dacă ai ochii albaştri,atunci cu siguranţă eşti o persoană spontană şi plină de energie. Ai fost înzestrată cu darul de a-i face fericiţi pe cei din jurul tău,aşadar vei avea o căsătorie de lungă durată,presărată doar cu momente frumoase. Eşti foarte atentă la detalii şi sinceră,chiar dacă acest lucru nu este pe placul tuturor.

Ochii verzi

Dacă ai ochi de nuanţa jadului,atunci eşti considerată o persoană creativă. Nu-ţi lipseşte nici spiritul de aventură,şi nu spui niciodată nu unei noi provocări. Inteligenţa se numără printre calităţile tale,şi nu laşi ca nimic să stea în calea reuşitei tale. Eşti statornică în ceea ce priveşte relaţiile,însă nu-ţi poţi înăbuşi sentimentele de gelozie.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg