Ce spune forma degetelor despre tine

1 68437 original jpg jpeg

Ştiai că personalitatea poate fi determinată de forma degetelor ? Acest lucru este 100 % adevărat. Dacă nu crezi, continuă să citeşti acest articol. Alege forma degetelui arătător şi vezi dacă te regăseşti în descriere.

Iată ce spune despre forma degetului A despre personalitatea ta:

Nu arăţi multă emoţie şi vrei ca toată lumea să creadă că eşti o persoană puternică,dar şi rece. Cu toate acestea,ştii să-ţi ascunzi sentimentele şi odată ce vei ajunge să cunoşti pe cineva o să fii foarte fericită. În plus,eşti o persoană corectă şi nu-i suporţi pe cei care spun minciuni sau te mint. Totodată,eşti emotivă,ai o inimă mare şi viaţa ta este plină de râsete,chiar dacă tu vrei să arăţi altceva. Uneori eşti un pic excentrică.Nu eşti încrezătoare şi-ţi este greu să te apropii de alte persoane,în cea mai mare parte de străini. Eşti loială şi te îndrăgosteşti foarte repede. În plus,acorzi toată atenţia celor care-ţi sunt alături şi care sunt importanţi pentru tine. Totodată,eşti persoana care nu renunţă uşor şi face tot ceea ce-şi propune,fără teama de a fi rănită.

Iată ce spune despre forma degetului B despre personalitatea ta:

Eşti o persoană care visează mult,iar de cele mai multe ori visezi la dragostea adevărată şi la persoana care te va înţelege şi te va iubi exact aşa cum eşti. Pentru că visezi,eşti loială atunci când întâlneşti pe cineva,de aceea,partenerul se va bucura de toată atenţia ta şi mereu se va afla în gândurile tale.

În plus,dacă vrei să faci ceva şi decizi că acesta este cel mai bun lucru pe care trebuie să-l realizezi,o vei face indiferent de ce s-ar întâmpla. Cu toate că eşti o persoană foarte sensibilă,vrei şi faci tot posibilul să pari puternică şi independentă. Dar chiar dacă unele sarcini sunt greu de îndeplinit,o să le duci la capăt cu mult calm. În plus,îţi este frică să nu fii rănită de persoanele pe care le iubeşti.

Iată ce spune despre forma degetului C despre personalitatea ta:

Niciodată nu te vei ataşa de cineva căruia îi place să te enerveze şi nu eşti o persoană căreia să-i placă să încerce lucruri noi,şi urăşti provocările. În plus,nu îţi place să vorbeşti prea mult despre tine,mai ales despre sentimente,deoarece îţi place să le ţii doar pentru tine. Dar,cu toate că nu te deschizi în faţa altora,îţi place ca cineva să-ţi acorde toată încrederea şi să vorbească cu tine.

Totodată,ştii ce îţi place şi ce nu-ţi place şi niciodată nu pretinzi că iubeşti ceva,pe care de fapt îl urăşti. Ai un ego foarte mare mai ales atunci când ştii că ai dreptate şi că ceea ce spui este adevărat. Dar dacă se dovedeşte că ai greşit,accepţi şi îţi ceri scuze faţă de acea persoană. În plus,eşti inimoasă şi ierţi foarte repede.

Credit foto:www.healthyfoodheadlines.com