Ce spune forma unghiilor tale despre tine

1 70153 original jpg jpeg

Chiar dacă unghiile nu sunt primul lucru pe care-l observi la o persoană, forma lor poate dezvălui multe despre felul lui de a fi. Iată ce secrete poate indica forma unghiilor!

Unghiile ascuţite

Vârful ascuţit al unghiilor este din nou la modă. Femeile care le preferă sunt atente la aspectul lor fizic şi vor să fie mereu în tendinţe. De asemenea,îşi doresc să fie întotdeauna în centrul atenţiei.  

Citeşte şi:

Tipsuri pentru îngrijirea unghiilor

Unghii perfecte,pas cu pas

Unghiile rotunde

Femeile care adoptă acest mod de a purta unghiile sunt cele care nu se dau înlături de a încerca lucruri noi. Sunt cele care spun mereu ceea ce gândesc şi nu le pasă neapărat de ceea ce cred cei din jur,chiar dacă de multe ori sunt criticate.

Unghiile ovale

Acest tip de unghii este asemănător cu cele ascuţite,doar că vârful nu este chiar atât de subţiat. Femeile care au forma unghiilor astfel pun mare preţ pe calitate şi evită tot ceea ce este vechi sau care a ieşit din tendinţe.

Unghiile scurte

Femeile care nu se îngrijesc de forma unghiilor şi consideră că este mai practic să le poarte cât mai scurte sunt cele care fie sunt prea ocupate,fie nu pun mare preţ pe aspectul fizic. Ele preferă să se îmbrace în haine cât mai lejere,cum sunt blugii şi tricourile.

Unghiile pătrate

Doamnele care poartă acest tip de manichiură evită să experimenteze lucruri noi şi sunt adeptele lucrurilor clasice. Probabil au acest tip de manichiură de multă vreme şi li se pare că li se potriveşte cel mai bine. De asemenea,şi garderoba lor este una clasică,cu haine în nuanţe iuni.