Cele mai periculoase substanţe din alimente

Multe dintre alimentele pe care le consumăm zi de zi conţin ingrediente dăunătoare pentru corp.
Aldehidă C-17Acest ingredient chimic este folosit cu scopul de a îmbunătăţi gustul îngheţatei de cireşe. Însă acest compus este folosit şi la realizarea plasticului şi a cauciucului.
Citeşte şi:
Ingrediente toxice din produsele cosmetice
Este utilizată în producerea aromei de îngheţată cu alune,dar în acelaşi timp este folosită şi pentru producţia de ciment.
Acest compus este folosit la realizarea aromei artificiale de ananas,dar face parte şi din ingredientele care au rolul de a curăţa pielea şi alte materiale. Compusul poate cauza probleme serioase la nivelul ficatului şi inimii.
Substanţa se găseşte în cantităţi mici în vanilie,dar devine periculoasă când este ingerată în cantităţi mari,din cauză că este folosită la îndepărtarea păduchilor.