Cele mai periculoase substanţe din alimente

1 63741 original jpg jpeg

Multe dintre alimentele pe care le consumăm zi de zi conţin ingrediente dăunătoare pentru corp.

Aldehidă C-17Acest ingredient chimic este folosit cu scopul de a îmbunătăţi gustul îngheţatei de cireşe. Însă acest compus este folosit şi la realizarea plasticului şi a cauciucului.

Citeşte şi:

Ingrediente toxice din produsele cosmetice

Alimente toxice pentru pisici

Este utilizată în producerea aromei de îngheţată cu alune,dar în acelaşi timp este folosită şi pentru producţia de ciment.

Acest compus este folosit la realizarea aromei artificiale de ananas,dar face parte şi din ingredientele care au rolul de a curăţa pielea şi alte materiale. Compusul poate cauza probleme serioase la nivelul ficatului şi inimii.

Substanţa se găseşte în cantităţi mici în vanilie,dar devine periculoasă când este ingerată în cantităţi mari,din cauză că este folosită la îndepărtarea păduchilor.



Recente

fete empatice shutterstock 1445146241 jpg
Club de noapte jpg
Dependenta de internet jpg
Cei mai valorosi angajati  Sursa imagine shutterstock 1687550977 jpg
Orgoliu jpg
Blue Monday 2023 jpg
Test  Ceasca pe care o alegi iti dezvăluie defectele si calitatile  Sursa imagine Cienradios jpg
Compatibilitate jpg
Fata miros flori jpg
cursuri functionari curs contabil jpg
Zodii inselatoare jpg
Noroc jpg
Anul 2023 jpg
2023  jpg
Insarcinata jpg
Ce spune despre tine modul in care scrii litera m  Sursa imagine  shutterstock 2201241699 jpg
Metaverse jpg
Motivatie pentru sport jpg
Test  Esti un adevarat geniu daca poti gasi in 6 secunde albina ascunsa  Sursa imagine Brightside jpg
persoana antipatica  jpg