Cele mai periculoase substanţe din alimente

1 63741 original jpg jpeg

Multe dintre alimentele pe care le consumăm zi de zi conţin ingrediente dăunătoare pentru corp.

Aldehidă C-17Acest ingredient chimic este folosit cu scopul de a îmbunătăţi gustul îngheţatei de cireşe. Însă acest compus este folosit şi la realizarea plasticului şi a cauciucului.

Citeşte şi:

Ingrediente toxice din produsele cosmetice

Alimente toxice pentru pisici

Este utilizată în producerea aromei de îngheţată cu alune,dar în acelaşi timp este folosită şi pentru producţia de ciment.

Acest compus este folosit la realizarea aromei artificiale de ananas,dar face parte şi din ingredientele care au rolul de a curăţa pielea şi alte materiale. Compusul poate cauza probleme serioase la nivelul ficatului şi inimii.

Substanţa se găseşte în cantităţi mici în vanilie,dar devine periculoasă când este ingerată în cantităţi mari,din cauză că este folosită la îndepărtarea păduchilor.



Recente

Test de personalitate  Esti diplomat sau direct  Sursa foto shutterstock 620872658 jpg
shutterstock 1823248277 jpg
Pierderea timpului are efecte benefice  Sursa foto shutterstock 1829531144 jpg
Ce inseamna acceptarea unui pahar cu apa la interviul de angajare  Sursa foto shutterstock 36868639 jpg
shutterstock 2471109131 jpg
Semne de stres  Sursa foto shutterstock 275235305 jpg
shutterstock 1053889430 jpg
test personalitate jpg
shutterstock 648955570 jpg
shutterstock 2447339851 jpg
shutterstock 2396189361 jpg
Semne ale stresului prelungit  Sursa foto shutterstock 2464854189 jpg
shutterstock 1940898988 jpg
shutterstock 2207820057 jpg
Noaptea in vise  Semnificatii  Sursa foto shutterstock 1168754116 jpg
shutterstock 1212654949 jpg
Test  Alege culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1897930903 jpg
shutterstock 1911831463 jpg
shutterstock 2022891497 jpg
shutterstock 1849643608 jpg