Combate insomnia prin câteva trucuri uşoare

de ce transpiri când dormi jpeg

Dacă stai cu ochii deschişi ore întregi fără să poţi adormi sau te trezeşti de câteva ori pe noapte cu senzaţia de oboseală, este foarte posibil să suferi de insomnie. Îţi oferim câteva soluţii prin care să revii la un somn normal.

Când vine vorba de insomnie este foarte greu să îţi dai seama dacă organismul este cel care îţi ţine mintea ocupată sau se întâmplă invers. Una dintre cele mai frecvente cauze ale acestei manifestări este sindromul de apnee de somn. Este o afecţiune a aparatului respirator caracterizată prin pauze respiratorii repetate în timpul somnului. Durata perioadei de oprire a fluxului de aer este de 10 secunde,lucru care poate conduce la trezirea din somn în timpul nopţii. Însă nu toţi cei care suferă de această afecţiune îşi pot da seama de acest fapt,considerându-se doar obosiţi în majoritatea timpului.

Vindecă-te de insomnie fără medicamentaţie

Dacă suferi,într-adevăr,de acest sindrom,cel mai indicat este să apelezi la un specialist care să îţi prescrie tratament. Dar dacă insomnia ta este generată de alţi factori,poţi face câteva schimbări în rutina zilnică prin care să îţi îmbunătăţeşti somnul. Iată câteva soluţii pe care le poţi implementa foarte uşor,fără să fii nevoit să apelezi la calmante.

Descoperă care sunt soluţiile care te scapă de insomnie AICI.