Cum să scapi de mâncatul excesiv

1 72775 original jpg jpeg

Obezitatea reprezintă, la ora actuală, una dintre cele mai frecvente boli cu care se confruntă lumea occidentală. Studiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că 39% dintre adulţii planetei sunt supraponderali iar 13% chiar sunt obezi.

Potrivit specialiştilor în nutriţie,motivele principale care predispun oamenii la îngrăşare sunt apetitul crescut,mâncatul pe fugă (tahifagie),predilecţia pentru dulciuri,ingestia compulsivă şi sedentarismul.

Ce se află în spatele apetitului crescut

În spatele apetitului crescut,a dorinţei nestăvilite de a mânca ceva dulce şi a sedentarismului se află cauze profunde şi,pentru a rezolva problema mâncatului excesiv,trebuie identificate şi eliminate toate aceste motive ascunse.Cum poţi rezolva toate aceste probleme? Cu ajutorul hipnozei. Hipnoza este metoda revoluţionară şi extrem de eficientă care nu îţi garantează că vei scăpa de kilogramele în plus peste noapte,însă cu siguranţă îţi poate potoli dorinţele inconştiente şi în multe cazuri necontrolate de a mânca. Asta pentru că hipnoza nu lucrează cu mintea conştientă ci cu acel nivel al crezurilor,al emoţiilor şi al credinţelor tale.

Cât de mult ajută dietele şi sportul

Mâncatul excesiv,fumatul şi consumul de alcool sunt rezultatele stresului interior. Din cauza lui,facem excese culinare,pentru că nu ştim cum să reacţionăm.