Cum să slăbeşti fără să ţii dietă!

1 74832 original jpg jpeg

Cine a spus că trebuie să ţii dietă pentru a ajunge la forma corpului pe care ţi-o doreşti? Chiar dacă pare greu de crezut, există patru alimente care te ajută să slăbeşti fără să ţii un regim alimentar. Tot ce trebuie să faci este să adopţi un stil de viaţă sănătos şi să ţii cont de următoarele sfaturi.

Scorţişoara

Este condimentul cel mai apreciat,care trebuie inclus în alimentaţie atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus. Scorţişoara este cunoscută pentru faptul că stimulează metabolismul. Adaugă o lingură de scorţişoară în băuturile calde,cărora le va da o aromă deosebită,în timp ce vei ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti.

Citeşte şi:Dieta indiană:cum să slăbeşti 5 kg în 7 zile

Fulgii de ovăz

Oferă senzaţie de saţietate,sunt un stimulent al energiei şi conţin substanţe nutritive care sunt bune pentru organism. Încearcă să incluzi fulgii de ovăz la masa de dimineaţă,pe care-i poţi mânca cu lapte fiert sau iaurt degresat.

Apa caldă

Ştiai că primul lucru pe care trebuie să-l faci în fiecare dimineaţă este să bei o ceaşcă de apăcălduţă? Este o modalitate foarte bună de a slăbi fără a ţine dietă. Odată ce apa caldă ajunge în organism,stimulează metabolismul şi elimină toxinele acumulate în corp. Dacă-ţi începi ziua bând o cană cu apă caldă,în scurt timp vei observa rezultatele.

Citeşte şi:6 motive pentru care este bine să bei apă în primele 60 de secunde după ce te-ai trezit!

Ceaiul de ghimbir

Cum te ajută acest ceai să slăbeşti fără să ţii dietă? Ceaiul de ghimbir stimulează metabolismul şi fluxul sangvin,elimină toxinele acumulate în organism şi oferă senzaţie de saţietate. Bea o ceaşcă de ceai de ghimbir dimineaţa şi apoi încă două-trei ceşti pe parcursul zilei. În plus,ceaiul de ghimbir poate lua cu succes locul gustărilor nesănătoase.

Credit foto:www.fustany.com