Cură de detoxifiere cu ananas

1 73851 original jpg jpeg

Ananasul este unul dintre cel mai cunoscut fruct datorită proprietăţilor sale diuretice şi de curăţare, care te ajută să slăbeşti şi este foarte benefic pentru organism. Este un fruct sănătos şi perfect pentru această cură de detoxifiere.

Printre compuşii săi sunt apa şi antioxidanţii,care ajută la eliminarea apei din organism,a toxinelor,şi în acest timp te va ajuta să slăbeşti. Există mai multe cure de detoxifiere pe bază de ananas,care au ca scop pierderea kilogramelor şi care te va ajuta să te simţi mai bine.

Cum detoxifică ananasul

Pentru organismul care este supraîncărcat din cauza stilului de viaţă,poate fi dificil să elimine toxinele care se acumulează în sânge,şi care pot afecta sistemele organismului. Datorită conţinutului ridicat de vitamine,minerale şi apă,ananasul sprijină detoxifierea corpului natural pentru a optimiza funcţia sistemului şi elimină deşeurile nocive.Pe lângă acestea,ananasul conţine cantităţi mari de enzime digestive care susţin o digestie bună şi absorbţia nutrienţilor,îmbunătăţind funcţia intestinală.Detoxifierea cu ananas este o modalitate foarte bună de a elimina orice fluid care este în exces în organism şi curăţă ficatul,rinichii şi pancreasul. Cu toate acestea,nu este prudent să o faci des sau pentru perioade lungi,deoarece este foarte scăzut în calorii şi nu are cerinţele nutriţionale de care organismul are nevoie pentru a rămâne în stare bună,fără a ne afecta sănătatea.Această detoxificare este recomandată pentru 4 zile,suficient de mult timp pentru a slăbi câteva kilograme şi de a elimina toxinele. Din cauza lipsei de energie pe durata acestei dezintoxicare,s-ar putea să apară anxietatea,starea de rău general şi modificări ale dispoziţiei.

Iată care este planul detoxifierii pentru cele 4 zile:

Trebuie să incluzi acest fruct la fiecare masă a zilei,suplimentând cu alimente care sunt scăzute caloric,şi care vor ajuta la îmbunătăţirea efectelor sale.

În general,ideea este de a combina un număr maxim de 400 de grame de proteine de origină animală slabă cu unele legume,şi desigur,o porţie sănătoasă de ananas.

Ziua 1

Începe prin consumul de două felii de ananas. Nu opta pentru ananasul din conserve care este înmuiat în sirop. Combină acele felii de ananas cu pâine prăjită şi gem scăzut în zahăr.

Două felii de ananas cu 200 de grame de ton la grătar,care este asezonat cu puţină sare,puiper şi ulei de măsline.

Două felii de ananas cu 200 de grame de piept de pui la grătar şi o salata verde cu ulei şi oţet.

Este o idee bună de a face un suc cu restul fructelor pentru a beneficia de el între mese,atunci când îţi este foame.

Ziua 2

Două felii de ananas cu pâine şi brânză scăzută în grăsimi.

Prepară o friptură la grătar,asezonată cu o lingură de ulei de măsline. Pentru desert,două felii de ananas.

    

O supă uşoară şi cremoasă cu legume,cum sunt ţelina sau sparanghelul. Termina cu două felii de ananas.

  

Zilele 3 şi 4

În ultimele două zile,pur şi simplu repeţi meniurile de la zilele 1 şi 2. Nu repeta această detoxifiere în următoarele două luni.

  Contraindicaţii:    

Pentru că este atât de scăzut în calorii,s-ar putea să apară sentimentul de anxietate,foame,stare de rău şi o lipsă de energie,în timpul acestei detoxifieri. Persoanele care suferă de hipertensiune arterială,diabet zaharat sau au probleme cu rinichii,ar trebui să-l evite.

Anumiţi compuşi dina ananas pot avea reacţii adverse la unele medicamente,şi pot apărea efecte secundare ale acestora. Dacă iei un medicament regulat,consultă un medic înainte.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg