De ce e bine să mănânci ananas

1 73851 original jpg jpeg

Ananasul este sunt dintre cele mai populare fructe tropicale din lume. Pe lângă faptul că e dulce, zemos şi delicios este şi foarte sănătos. Iată de ce este bine să-l consumi!

Te ajută să scapi de kilogramele în plus

Ananasul conţine vitamina A,vitamina C,calciu,fosfor,potasiu şi fibre. Este un fruct scăzut în grăsimi şi colesterol,fiind indicat celor care vor să slăbească.

Citeşte şi:

Ananasul reduce riscul de atac vascular cerebral

Dieta cu ananas te ajută să slăbeşti 3 kg în 5 zile

Previne răceala

Deoarece ananasul este bogat în vitamina C,poate lupta cu virusurile care provoacă tuse şi raceală. Chiar şi atunci când eşti deja infectată cu această boală,ananasul te poate ajuta. Aceste fructe au bromelaină,o substanţă care se găseşte în sucul de ananas şi în codiţa acestuia. Datorită acestia,ananasul este eficient însuprimarea tusei şi slăbirea mucuzităţolor. Consumul de ananas în timpul tratamentului cu medicamentele prescrise de medic te poate ajuta să recuperezi mai repede.

Întăreşte oasele

Ananasul este popular şi datorită faptului că menţine oasele puternice. Acest lucru se datorează manganului,care este un mineral de care organismul are nevoie pentru a construi oasele şi ţesuturile conjunctive. Consumul unei ceşti de ananas reprezintă 73% din necesarul total al corpului pentru mangan.

Menţine gingiile sănătoase

Este indicat celor care nu au gingii sănătoase să consume ananas. Acesta va consolida gingiile,păstrându-ţi dinţii sănătoşi şi puternici.

Reduce riscul apariţiei degenerescenţei maculare

Fructul previne apariţia multor boli,printre acestea numărându-se şi degenerescenţa maculară. Aceasta boală,care favorizează pierderea vederii la adulti,este cauzată de leziuni ale retinei. Cititul,recunoaşterea feţelor,dar şi activităţile de zi cu zi pot deveni mult mai dificile,din cauza acestei probleme. Include ananas în dietă ta pentru a reduce riscul acestei boli.

Ameliorează durerile artritei

Deoarece ananasul are calităţi anti-inflamatorii,consumul acestuia poate atenua semnificativ durerea de artrită,în acelaşi timp,întărind şi îmbunătăţind starea oaselor.Recente

Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg