De ce să bei apă pe stomacul gol începând de azi!

1 70712 original jpg jpeg

Noi obişnuim să bem apă doar când ne este sete, după ce mâncăm, sau după o gustare dulce. Dar, ştii când ar trebui să bei apă? Răspunsul este dimineaţa, pe stomacul gol.

Organismul uman este 70 % apă,iar acest lucru înseamnă că,pentru a ne menţine sănătoşi,trebuie să ne începem ziua bând un pahar cu apă. În plus,apa este esenţială pentru funcţionarea corectă a tuturor organelor.În plus,apa este perfectă atunci când îţi este sete,dar dacă este băută pe stomacul gol previi toate afecţiunile pe care le-ai putea dezvolta de-a lungul timpului.

Iată care sunt cele mai importante beneficii pe care le are apa băută pe stomacul gol: 1. Stimulează metabolismul

Cel mai important beneficiu pe care-l are apa băută pe stomacul gol este că stimulează metabolismul cu o rată de 25 %. Dacă ţii dietă şi bei apă,vei slăbi mai repede,pentru că este accelerat procesul de digestie a alimentelor. În plus,pentru cele mai bune rezultate ar trebui să bei aproximativ 3 litri de apă pe zi.

2. Stimulează sistemul imunitar

Suntem conştiente că apa este indispensabilă pentru menţinerea sănătăţiişi a stării de bine. Dar ceea ce mai trebuie să ştim este că apa este necesară pentru menţinerea sub control a fluidelor din organism. Şi,prin facerea unui obicei din băutul apei pe stomacul gol,este stimulat sistemului imunitar,lucru care previne dezvoltarea de infecţii în corp.

3. Curăţă intestinele

Dacă bei apă pe stomacul gol ajuţi la echilibrarea tranzitului intestinal. Şi,atunci când bei multă apă,simţi că te umfli şi te balonezi. Dar băută în fiecare zi,intestinele se obişnuiesc şi nu te vei mai confrunta cu aceste neplăceri.

4. Elimină toxinele

Organismul are nevoie de o detoxifiere pentru a funcţiona corect. Dar dacă bei apă,ajuţi la eliminarea lor,în timp ce previi balonarea.

5. Previne migrenele

Unul dintre principalele cauze care duc la apariţia durerilor de cap şi a migrenelor este deshidratarea. De aceea,apa trebuie băută la intervale scurte,în special de dimineaţă,pentru a preveni durerea în mod natural.

6. Slăbeşte

Dacă bei mai multă apă atunci când ţii dietă,vei slăbi mai repede,deoarece apa nu are calorii şi este cea care stimulează metabolismul,care va arde caloriilemai repede. În plus,apa băută la intervale scurte menţine la distanţă foamea,şi nu are efecte negative.

Credit foto:www.stylecraze.comRecente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg