Elimină toate toxinele din corp în doar 3 zile cu acestă metodă!

1 72782 original jpg jpeg

Mulţi oameni consumă alimente care sunt cunoscute la nivel global ca produse nesănătoase pentru organism. Acestea ne cresc greutatea şi ne pun sănătatea în pericol. Uite o dietă de detoxifiere de 3 zile, care ajută la reducerea dependenţei de alimentele procesate.

Înainte de a începe aceasta dietă trebuie sa îţi cureţi organismul de produse lactate. Nu consuma produse lactate 2 zile înainte de a începe acest program pentru a a te asigura că plămânii şi corpul sunt curaţate de toxinele care provin de la aceste produse.

Cu o noapte înainte de a începe,bea ceai de plante pentru curăţarea intestinelor şi pentru a preveni constipaţia.

În ziua următoare fă-ţi o jumătate de cană de suc de grapefruit şi bea-o în timp ce iei micul dejun. Dacă nu îţi place gustul,poţi adăuga suc de ananas sau să îl diluezi cu apă.

Pentru alcalinizarea corpului,bea o cană de suc de morcov proaspăt între micul dejun şi masa de prânz. Beta-carotenul este un compus care este foarte benefic pentru sistemul respirator.

La prânz fa-ţi o băutură din pătrunjel,ţelină,morcovi,ierburi de mare şi spanac,ingrediente care conţin cantităţi mari de potasiu,şi bea o cană şi jumătate din sucul preparat. Pentru curăţarea organismului,potasiul este un excelent antioxidant.

Cu o oră înainte de cină ar trebui să bei o ceaşcă de ceai din mentă,ghimbir şi trandafir împotriva mucusului. Ceaiul lucrează împotriva acumulării de mucus şi înfundării nasului. Acesta poate fi achiziţionat de la magazinele naturiste.

Înainte de a merge la culcare bea 340 ml de suc de afine natural. Dacă ai orice infecţie în plămâni,acest suc o va curăţa datorită antioxidanţilor săi benefici. Toate infecţiile provocate de bacteriile din plămâni vor dispărea.

Afinele conţin antioxidanţi extrem de benefici pentru organismul tău.

Pentru detoxifiere totală,plămâni curăţaţi şi eliminarea grăsimii,această procedură trebuie repetată pe tot parcursul tratamentului.