Femeia de peste 40 de ani

1 67203 original jpg jpeg

Eşti în sfârşit în punctul în care îţi poţi permite să creşti şi să vindeci rănile şi problemele care nu au fost rezolvate în prima jumătate a vieţii tale. Se spune că o femeie care a trecut de 40 de ani, începe să-şi găsească un scop, devenind un maestru al destinului.

O femeie care a trecut de 40 de ani se caracterizează prin încrederea pe care o are în sine. Corpul,împreună cu mintea au fost învăţate multe. Ştii cum să confrunţi viaţa cu cel de-al şaptelea sentiment,care te scapă de tot,înţelegând că viaţa este despre iubire,şi despre iubirea altora.Ai acumulat experienţă şi pricepere din tinereţe,şi acum îţi permiţi să atragi esenţa,bucurându-te de viaţă. Se spune că o femeie care a trecut de 40 de ani,atunci începe să-şi găsească un scop,devenind un maestru al destinului,în timp ce îşi echilibrează emoţiile şi personalitatea.

Frumuseţea de a fi femeie de peste 40 de ani

„Femeile din generaţia mea sunt cele mai bune. Asta e un fapt. Astăzi,ele au peste 40 de ani,şi sunt frumoase,frumoase,dar şi calme,înţelegătoare,sensibile,şi mai presus de toate foarte seducătoare. Nu contează cum sunt picioarele sau că a apărut celulita pe coapse,dar astea ne fac mai umane,mai reale”,spune Sharon Stone,la 48 de ani. Reală şi frumoasă.

Nu există nicio îndoială că,vârsta cuprinsă între 40 şi 50 de ani,este un moment aparte,aşa cum te afli între două generaţii şi îţi dai seama cât de trecătoare este viaţa. Acesta este momentul în care îţi dai seama că propria conştiinţă este cea care creează şi distruge totul în viaţa noastră.  

De fapt,la un moment da în acest proces,trebuie să fie stabilit o înainte şi după,ceva complet diferit care trebuie apreciat. Acesta este momentul în care îţi poţi permite să creşti,să vindeci rănile emoţionale care au rămas sau probemele neterminate din prima jumătate a vieţii.

Aceasta este una dintre cele mai mari provocări cu care te vei confrunta,deoarece succesul depinde de simţul tău de valoare şi a celor din jur. Acest proces necesită o înţelegere profundă a părţilor ale psihicului,care are nevoie de o rezoluţie.

Peste 40 de ani,respiri aer curat

Contrar credinţei populare această perioadă nu este plină de suferinţă sau de pierderea vitalităţii. Suma tuturor anilor includ multe lecţii. Printre acestea este că,fără sănătate emoţională,nu poţi fi fizic sănătoasă.

Odată cu trecerea anilor,nu uita să separi sentimentele de activităţile de zi cu zi şi relaţiile cu ceilalţi,pentru că este singura modalitate de a fi cu adevărat responsabilă de tine.

Oferă-ţi libertatea de a avea încredere în tine. Doar o femeie cu experienţă va înţelege că misterele deja sunt parte din minunile lumii din jurul nostru,şi că noi nu putem şti totul doar prin ceea ce fizic vedem

Printre darurile de a fi o femeie de peste 40 de ani,este şi faptul că trăieşti cu înţelepciune şi cumpătare,care vine din cunoaştere,datorită conştiinţei de sine.