Haine periculoase pentru corpul tău

1 73059 original jpg jpeg

Garderoba unui om obişnuit nu mai arată ca acum câţiva zeci de ani, când materialele la modă erau doar cele din bumbac, mătase, in, cânepă, lână, bambus. Atât femeile cât şi bărbaţii obişnuiau să îşi facă hainele la croitorie cu materiale cumpărate.

Garderoba unui om obişnuit nu mai arată ca acum câţiva zeci de ani,când materialele la modă erau doar cele din bumbac,mătase,in,cânepă,lână,bambus. Atât femeile cât şi bărbaţii obişnuiau să îşi facă hainele la croitorie cu materiale cumpărate.

Din păcate,astăzi acest lucru nu mai este la modă. Astfel că,alegem haine din magazine fără să ne uităm neapărat la materiale. În plus,există multe materiale sintetice,care sunt la modă în zilele noastre. De aceea,foarte multă lume suferă de iritaţii uşoare ale pielii,mâncărimi,urticarii sau eczeme pe piele fără să ştie cauza.

 

Haine periculoase pentru corpul tău – evită hainele care nu se şifonează

Dacă te confrunţi cu o astfel de problemă,ai grijă ce fel de materiale îmbraci. Materialele sintetice conţin chimicale termoplastice,care emană molecule plastice când sunt încălzite. De altfel,aceste haine nu pot fi călcate. Acrilicele,poliesterul şi nailonul sunt materiale chimice ce pot cauza probleme la nivelul pielii.