În ce constă dieta supermodelelor

1 73630 original jpg jpeg

Cine nu şi-ar dori să aibă trupul Adrianei Lima sau a Mirandei Kerr? Ei bine, noi îţi dezvăluim care este dieta supermodelelor şi ce exerciţii fac pentru a se menţine în formă.

Adriana Lima

Are o dietă foarte strictă,din care lipsesc cu desăvârşire carbohidraţii,mai ales cei proveniţi din pâine albă. La micul dejun preferă să mănânce ouă,gustările sunt formate din shakuri de proteine,în timp ce prânzul şi cina constau în cele mai multe cazuri din legume şi carne slabăsau peşte. Deşi pară firavă,Adriana are mâini puternice în urma ridicării greutăţilor în timpul orelor de sport.

Miranda Kerr

Dacă de obicei preferă alimentele cât mai sănătoase,nu refuză din când în când câte o porţie de pizza sau una de paste. Înainte de şedinţele fotomănâncă legume crude sau preparate cât mai sănătos,dar şi friptură de pasăre,care o ajută să-şi păstreze masa musculară. Bea cât mai multe lichide,în special apă plată şi apă de cocos proaspătă. Pentru a arde mai repede caloriile nu uită să bea zilnic ceai verde,acesta fiind şi o sursă de antioxidanţi,ideali pentru menţinerea aspectului tânăr al pielii. Ea combină alimentaţia cu ore de yoga şi Pilates.

Doutzen Kroes

Celebrul supermodel a mărturisit că-i este destul de greu să-ţi menţină greutatea,mai ales că are un corp cu forme şi nici nu se pune problema să mănânce orice îşi doreşte fără să se îngraşe. Este de părere că este important să mănânci moderat şi să eviţi excesele,mai ales cele formate din dulciuri. Din când în când îşi permite să se răsfeţe şi cu brânză,pâine şi ciocolată,însă de fiecare dată după o astfel de masă petrece câteva minute în plus la sala de sport. Printre exerciţiile preferate de ea sunt boxul şi săriturile cu coarda.

Behati Prinsloo

Soţia lui Adam Levine preferă alimentele cu un conţinut ridicat de vitamine şi proteine. De exemplu,la micul dejun optează pentru omletă cu pâine prăjită şi avocado. Ouăle sunt o sursă de proteine,în timp ce avocado este o sursă de fibre,potasiu,acid folic şi vitamina A.

Alessandra Ambrosio

Inspirată de la colega ei,Behati,şi Alessandra Ambrosio alege omleta sau ouăle poşate la micul dejun. Le serveşte alături de pâine prăjită şi fructe. În plus,este un fan al mâncării japoneze şi de multe ori prânzul ei este format din supă miso sau rulouri de ton picante.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg