Mierea este cel mai bun somnifer! Uite de ce!

1 72533 original jpg jpeg

Dacă şi tu ai probleme cu somnul, îţi recomandăm să apelezi la cel mai puternic medicament natural pe care îl ai la îndemână: mierea de albine.

Acest remediu natural este folosit încă din Antichitate pentru a vindeca problemele cu somnul. În Evul Mediu chiar era recomandată o cană caldă cu lapte şi miere înainte de somn.

Se pare că mierea chiar are proprietăţi incredibile atunci când vine vorba despre somn. Dacă o mănânci înainte de culcare,stabilizează nivelul de zahăr din sânge,contribuie la eliberarea melatoninei şi asigură depozite suficiente de glicogen pentru opt ore de somn.

Dacă vrei să dormi mai bine,pune o linguriţă de miere într-o cană de ceai cald de muşeţel,flori de portocale,lămâiţă sau tei. Bea ceaiul cu o oră înainte de culcare.

Sau pune într-o cană jumătate suc de portocale şi jumătate apă caldă. Adaugă două linguriţe de miere şi bea înainte de somn.

Dacă îţi doreşti să te relaxezi întâi la baie,pune în cada cu apă caldă 60 ml de miere şi cinci picături de ulei de lavandă. Amestecă bine şi relaxează-te timp de 15 minute.