Prepară un desert răcoros cu frişcă!
Pentru că se apropie weekend-ul vă recomandăm reţeta unui desert delicios, se prepară foarte uşor şi fără sursă de căldură.
Pregătire:50 minuteDificultate:medieIngrediente400 g frişcă lichidă250 g brânză dulce100 g zahăr100 g biscuiţi150 g ciocolată150 g fructe confiate1 esenţă de vanilie2 pliculeţe gelatinăPentru decor50 g ciocolată50 g fructe confiateCum se prepară1. Se amestecă frişca bătută bine cu brânza dulce şi cu zahărul până se obţine o cremă foarte fină. Se rup biscuiţii bucăţele,se dă ciocolata pe răzătoare şi se adaugă în crema de brânză împreună cu fructele confiate tăiate mărunt. Gelatina se pune la înmuiat în 100 ml de apă pentru 15-20 de minute.2. În compoziţia obţinută se pun esenţa de vanilie şi gelatina topită,dar fără să dea în fiert. Se omogenizează şi se toarnă totul într-o formă de cozonac tapetată cu o folie de plastic. Se acoperă desertul şi se dă la rece pentru 2-3 ore. Când este gata,se răstoarnă pe un platou şi se decorează cu ciocolată topită şi fructe confiate.Cumpără Click!pentru femei,ai CADOU8 pagini cu reţete. Colecţionează-le şi fă-ţi cartea ta de bucate! A aparut nr 28 care te îmbie cu câteva idei irezistibile.