Trucuri şi sfaturi care te ajută să scapi de mahmureală

1 66631 original jpg jpeg

Nimic nu este mai enervant şi obositor după o petrecere cu multă băutură, decât mahmureala de a doua zi. Însă poţi depăşi rapid acest moment urmând sfaturile pe care le vei găsi în acest articol.

Un cocktail în plus la petrecerea de Revelion şi deja ştii că în dimineaţa următoare te vei trezi cu cea mai groaznică durere de cap. Mai jos vei găsi câteva sfaturi oferite de experţi pentru a scăpa cât mai repede posibil de mahmureală, chiar dacă aceasta nu poate fi prevenită cu niciun tratament.

Hidratează-te rapid

Ai auzit-o şi înainte, probabil, dar este atât de important,încât o vei mai citi o dată. Apa este cel mai rapid remediu pentru a scăpa de mahmureală. Durerile de cap pot avea legătură direct cu faptul că alcoolul te deshidratează. Deci, apucă-te de băut H2O, în loc de alcool.

Mănâncă fructe

Sau, mai degrabă, bea sucuri de fructe. Tina Ruggiero, nutriţionist, spune că un pahar de suc ​​de fructe, atunci când te-ai ameţit puţin, poate ajuta la accelerarea procesului de revenire la normal. Ruggiero recomandă în special sucul de portocale şi grapefruit, care vor oferi corpului tău zaharurile naturale de care are nevoie, ajutându-te să te simţi iar ca nouă.

Nu uita de cafea

Nu contează cât de greu îţi e să te dai jos din pat, după o seara de pomină. Ruggiero spune că cofeina lucrează pentru a restrânge vasele de sânge inflamate din capul tău, care provoacă durerea. Mai mult, dacă eşti în mod normal un băutor de cafea, sărind peste doza de dimineaţă ar putea fi în detrimentul tău, accentuând mahmureala. Aşa că fă-ţi curaj şi du-te la bucătărie să îţi pregăteşti doza zilnică de cofeină.

Mănâncă o banană

Toată lumea ştie că bananele sunt o importantă sursă de potasiu şi că există o mulţime de alte beneficii pentru corpul tău, atunci când mănânci aceste fructe. Ce este posibil să nu ştii e că potasiul poate combate mahmureala. Apa este bună, dar potasiul este şi mai bun, spune Ruggiero. Deci, ia o banană sau un avocado pentru a-ţi ajuta organismul să scape de vaporii alcoolului.

Încearcă un remediu vechi

Timp de secole, chinezii au băut ceai Kudzu pentru a vindeca mahmureala. Ruggiero este de părere că atunci când eşti mahmur trebuie să fii dispus să încerci orice. Deci, de ce nu şi o ceaşcă de ceai?

Orice ai face, nu bea mai mult!

Toţi experţii sunt de acord că vechea zicală “cui pe cui se scoate” nu se aplică şi în cazul băuturii. Poate un păhărel în plus te scapă de mahmureală, aşa cum este foarte posibil şi să te ducă într-o stare de ebrietate mai avansată. Dacă ai epuizat toate trucurile, încearcă pur şi simplu să laşi timpul să evapore starea de ameţeală.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg