Trucurile femeilor care nu ţin dietă

1 79405 original jpg jpeg

Există femei care nu ţin niciodată dietă. Probabil că te întrebi cum se menţin în formă! Răspunsul este unul simplu, pe care ni-l oferă Carla Heiser, nutriţionist: ”Dietele nu oferă rezultatele dorite. În schimb, ele ţin cont de câteva reguli”.

Mănâncă atât cât le trebuie

Zile de naştere la muncă, întâlniri de afaceri la restaurant. Aceste evenimente se întâmplă regulat, aşa că nu poţi nici măcar să te justifici. În timp ce aceste ocazii sunt obligatorii, arcul cântarului poate arăta mai mult decât de obicei. Dar alege să faci totul cu mare atenţie. Împarte prăjitura cu soţul tău, nu mânca mai mult decât trebuie. Aşa fac majoritatea femeilor care nu ţin dietă. Ele au grijă astfel de silueta lor.

Mănâncă lent

Cele mai multe dintre persoanele care nu ţin dietă au obiceiul de a vorbi, prelungind astfel durata de mâncat, mâncând poate mai puţin. Potrivit unui studiu în care celor chestionaţi li s-a cerut să mănânce un bol de îngheţată în 30 de minute a arătat că, mâncatul lent oferă mai multă saţietate. Indiferent de ce ai mânca, bucură-te mai mult de companie.

Nu îşi pierd timpul căutând alimente dietetice

Alimentele scăzute în calori sau lipsite de grăsimi nu oferă rezultatele dorite. Ci, în schimb, cresc riscul de îngrăşare deoarece sunt bogate în carbohidraţi - compuşi care se transformă în zahăr în organism. Femeile care nu ţin dietă mănâncă ceea ce vor, când vor şi când vor. Ele se asigur că ce mănâncă le oferă necesarul zilnic de substanţe nutritive.

Nu există mâncare ”bună” sau ”rea”

Potrivit unui studiu, femeile care se abţin să mănânce ciocolată au mai multe pofte alimentare decât ar fi avut în mod normal. Pentru o relaţie fericită cu alimentele, uită de cuvântul rău. Mănâncă ceea ce vrei, dar fără să exagerezi.

Gătesc

Mâncarea gătită de tine este cea mai bună. Ştii ce alimente ai folosit, în ce cantităţi, şi o faci după bunul plac. În plus, mâncarea gătită stimulează metabolismul. Acest lucru se întâmplă şi în timp ce găteşti, deoarece tu te hrăneşti cu mirosul. Nu ai simţit niciodată că nu îţi mai este foame după ce ai terminat o reţetă?

Nu-şi calculează caloriile consumate

Există o mare diferenţă între cum organismul foloseşte cele 1. 000 de calorii consumate din mâncarea de tip fast-food şi cele 1.000 de calorii luate din mâncare sănătoasă. Ca să nu te întrebi mereu câte calorii ai consumat alege să mănânci produse sănătoase, multe legume şi fructe, care sunt bogate în substanţe nutritive esenţiale pentru buna funcţionare a organismului.