Vrei să slăbeşti rapid? Iată ce fructe să consumi!

1 71925 original jpg jpeg

Ştim că ai auzit deja acest lucru de 1000 de ori, însă este foarte adevărat. O alimentaţie corespunzătoare te ajută să slăbeşti şi te menţine în formă maximă, pentru a rezista cu brio provocărilor de peste zi.

Dacă încerci să scapi de câteva kilograme,însă nu poţi să depui eforturi uriaşe,încearcă să faci schimbări mici în stilul tău de viaţă. Primul pas:include fructele de mai jos în alimentaţia ta zilnică.

Avocado

Conţine mulţi acizi graşi omega-9,fiind ideal pentru procesul de slăbire. Se pare că accelerează conversia grăsimilor în energie.

Lămâia

Ajută la detoxifierea organismului şi accelerează metabolismul. Cea mai bună cale prin care o poţi introduce în dietă este sub formă de suc. Bea un pahar cu apă călduţă în care ai stos jumătate de lămâie în fiecare dimineaţă,cu jumătate de oră înainte de micul dejun.

Roşii

Sunt bogate în vitamina C,care stimulează producţia de aminoacizi şi carnitină. Şi sunt delicioase pe post de salată la masa de prânz.

Nuca de cocos

Experţii spun că acesta accelereză metabolismul cu până la 30%. Cea mai bună metodă să o introduci în dietă este sub formă de ulei de cocos.

Grapefrut

Cele mai multe studii arată că este excelent în procesul de slăbire. Îţi recomandăm să mănânci un fruct mare la micul dejun,împreună cu o mâna de nuci şi migdale.