Află din vise viitorul cuplului vostru!

1 65535 original jpg jpeg

Câte incertitudini nu-ţi aduce traiul în doi... Iar dacă nici noaptea în vis nu-ţi dispar, e cazul să afli din dicţionarul de vise ce te aşteaptă în viaţa de cuplu.

Încă din vechime,oamenii credeau că visele deschid o poartă către „o altă lume”. Considerate un mesaj de la divinitate,erau interpretate de un ghicitor. Mai târziu,popularele „dicţionare de vise” permiteau fiecăruia să-şi interpreteze fărâmele de vise pe care şi le amintea în zori. În secolul trecut,psihanaliza a revitalizat interesul pentru interpretarea viselor. Pentru această ştiinţă,visul reprezintă dialogul pe care-lpurtăm cu noi înşine. Aşa că a venit timpul să descoperi în visele tale ce te frământă cu adevărat şi ce anunţă ele în viaţa de cuplu.

  Dacă visezi divorţ... 

...Înseamnă că poţi avea încredere în sprijinul partenerului tău. Dacă visezi des că te cerţi cu el,atunci ai mari şanse să rezolvi o situaţie neplăcută. Cu ajutorul  raţiunii şi al diplomaţiei,vei trece peste toate,însă acolo unde nu merită,vei renunţa pentru a căuta ceva mai bun.

 Dacă visezi că ţi-ai pierdut verigheta...

...Trebuie să ştii că în scurt timp se întrevede o reuşită pe plan sentimental. Dacă până acum aveai probleme de comunicare cu partenerul tău de viaţă,perioada următoare va fi una plină de pasiune şi de înţelegere. Mai mult,cei care visează că-şi pierd verigheta vor avea o căsnicie sinceră,stabilă şi lipsită de prejudecăţi.

Dacă visezi că te înşală...

...Înseamnă că eşti nesigură de acţiunile lui. Nu te descuraja,însă! De cele mai multe ori,lucrurile se pot rezolva dacă le vei trata cu răbdare şi mult tact. Dacă visezi că te înşală noaptea,atunci vei fi cerută în căsătorie,dacă se întâmplă ziua,atunci vei avea parte de o avansare la serviciu.

 Dacă visezi  adulter...

..Atunci ţi se deschid porţile către noi aventuri în dragoste. În cazul în care ai deja o relaţie care-ţi îngrădeşte libertatea,atunci perioada următoare îţi va rezerva câteva soluţii salvatoare. Dacă ai deja o legătură stabilă,ea va prospera datorită descoperirii unor noi orizonturi spirituale.

 Dacă visezi avort...

...În realitate,te gândeşti să rezolvi o problemă foarte dificilă. Nu intra în panică! Finalul va fi o reuşită.

 Dacă îi visezi pe Adam şi pe Eva...

...Acest lucru prevesteşte o situaţie neaşteptată care te va decepţiona pe moment. Pe termen lung,relaţiile de familie se vor consolida. Dacă îi visezi pe amândoi în grădina Raiului,Adam nud şi Eva cu un şarpe încolăcit în jurul taliei,atunci înseamnă că trădarea şi ignoranţa se vor uni ca să-ţi alunge norocul. Dacă îl vezi pe Adam vorbind cu şarpele,atunci o femeie vicleană îţi va distruge reputaţia. Cu toate acestea,un prieten îndepărtat te va scoate din impas. Când visezi că ai gustat din Pomul Vieţii,aminteşte-ţi că merele înseamnă armonie,satisfacţie şi fertilitate.

 Dacă visezi moartea lui...

…Atunci decesul persoanei iubite sugerează dorinţa de-a face câteva schimbări interioare. Poate fi vorba despre creşterea încrederii în sine sau acceptarea responsabilităţilor în viaţa de familie. Oricare ar fi motivul,partenerul de viaţă te va susţine în ce vrei să întreprinzi.

 Dacă visezi că plângi la nuntă...

...Înseamnă că problemele de comunicare cu cei dragi îşi vor găsi o rezolvare. Vei fi privită cu mai multă consideraţie,iar planurile pe care doreşti să le întreprinzi vor fi apreciate. Dacă visezi nuntaşi îmbrăcaţi în haine închise la culoare,atunci vei avea parte de zile pline de fericire.

 Dacă te visezi goală în faţa lui...

...Înseamnă că,în general,te simţi vulnerabilă sau te confrunţi cu sentimente profunde de ruşine. Nu te îngrijora! Ţi-e teamă de ceva ce nu există.Recente

Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg