Antrenament EMS rapid la XBody Berceni (P)

1 64706 original jpg jpeg

Problema acută a societăţii în care trăim este sendetarismul. Viaţa agitată, mesele neregulate, mâncatul pe fugă dar şi lipsa mişcării duc la probleme de sănătate şi la un stil de viaţă haotic.

Cu siguranţă,oricare dintre noi îşi promite că va slăbi câteva kilograme sau că se va apuca de sport şi va avea grijă de alimentaţie. Dar oare câţi dintre aceştia chiar reuşesc? Ei bine,această problemă poate fi soluţionată rapid printr-un revoluţionar antrenament al secolului 21! Este vorba de antrenamentul EMS (electric muscle stimulation) care permite spasticitatea musculaturii prin impulsuri electrice. 

Antrenamentul EMScu aparatul XBody cuprinde o varietate de activităţi:genuflexiuni,fandări,exerciţii cu mingea,cât şi elemente de kickboxing. în timpul acestora,prin echipamentul special pus la dispoziţie de noi,se transmit impulsuri electrice către cele 9 mari grupe musculare,fără a pune presiune pe coloana vertebrala sau articulaţii. Practic,îţi sunt stimulaţi toţi muşchii corpului,comparativ cu antrenamentul clasic la sală,unde poţi antrena doar separat grupele de muşchi. Antrenamentul echivalează cu 6-7 ore de antrenament convenţional în sală de fitness. Vei arde până la 500 de calorii în timpul antrenamentului,iar în următoarele 24-48h până la 2000 de calorii. şi încă nu am menţionat cel mai mare avantaj:aceste şedinţe durează doar 20 de minute!

 Tocmai din acest motiv cei mai mulţi care apelează la şedinţele de Xbody sunt persoane ocupate în mod constant,care nu au suficient timp liber la dispoziţie pentru a merge constant la o sală clasică de fitness. Antrenamentul XBody  nu impune o anumită condiţie fizică,acesta se poate adapta în funcţie de persoana în cauză,sex,stare de sănătate. 

Într-o vizită scurtă la cel mai popular studio XBody din zonă Berceni am descoperit câteva lucruri interesante. 

În primul rând şedinţa se desfăşoară într-un cadru intim,unde sunteţi doar dvs şi antrenorul personal care vă va ghida pe tot parcursul şedinţei pentru a avea un antrenament eficient şi în condiţii de siguranţă. Mai mult,XBody Berceni  vă pune la dispoziţie şedinţe personalizate de XBody,serrvicii de masaj şi consiliere individuală de fitness şi nutriţie,astfel încât oricine apelează la această tehnologie să aibă parte de un tratament complet. Nu vă trebuie un echipament special pentru că studioul XBody Berceni asigură totul:echipament spălat şi dezinfectat corespunzător după fiecare şedinţa dar şi prosoape şi produse cosmetice. Practic,te poţi antrena şi în pauza de masă,de la serviciu.

Dintre beneficiile antrenamentului EMS cu XBody cele mai importante sunt:

·         economisirea de timp (şedinte de 20 de minute)

·         intreţinere şi tonifiere ale celor nouă mari grupe musculare

·         arderea grăsimilor şi reducerea ţesuturilor adipoase

·         reducerea celulitei

·         îmbunatăţirea circulatiei sangvine şi a celei limfatice

·         îmbunatăţirea circulatiei la nivelul ţesuturilor conjunctive

·         eficient în ameliorarea şi tratarea durerilor de spate

·         reabilitare post traumatism

·         creşterea masei musculare

·         corectarea posturii

·         nu există presiune asupra articulaţiilor,impulsurile electrice lucrând muşchii direct în profunzime

În orice moment vă hotărâţi să încercaţi noua tehnologie,puteţi ajunge rapid la XBody Berceni,studioul fiind amplasat la doar 3 minute de metrou Apărătorii Patriei,şoseaua Sergent Ion Iriceanu,număr 16,Bloc 159,Sc1,Ap1. Vă veţi bucura aici de o experienţă unică,personalizată în funcţie de necesitatiile dvs. Vă vor fi oferite,pe lângă antrenamentele XBody,şedinţe de masaj dar şi consiliere în nutriţie şi alimentaţie,la preţuri accesibile atât la şedinţele standard,cât şi la  abonamente. În  prezent,există o reducere “Happy Hour” de 30% la şedinţele programate între 09:00-15:00,şedinţe XBody şi masaj gratuite la abonamente EMS,disconturi de preţ la abonamentele pentru studenţi (încheiate pe baza carnetului de student şi a legitimaţiei vizate de instituţia de învăţământ pe care o frecventează). 

„ Suntem un studio flexibil şi oferim în permanenţă oferte şi promoţii noi,aşa că fiţi pe fază pe site-ul nostru:xbodyberceni.ro sau pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/xbodyberceni-Ioana Rainea,deţinătoarea studioului XBody Berceni.Recente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg