Aşa atragi prosperitatea în viaţa ta

1 78510 original jpg jpeg

Perspectiva din care alegi să priveşti lucrurile şi modul în care îţi trăieşti viaţa îşi pot pune amprenta atât asupra sănătăţii, cât şi asupra destinului tău. În plus, câteva tehnici îţi pot fi de folos în acest demers. Nu ezita să le foloseşti dacă vrei să te bucuri de o viaţă frumoasă!

O minte sănătoasă, pentru o viaţă sănătoasă

Secretul pentru a avea o viaţă prosperă constă în a avea o minte sănătoasă. Mintea are două sfere de activitate – conştientă şi subconştientă. Cea conştientă ţine de partea logică şi te ajuta să iei decizii, în timp ce subconştientul nu vede raţional lucrurile, însă acceptă cu uşurinţă convingerile pe care le ai. Mintea conştientă este precum solul, iar gândurile sunt seminţele pe care le plantezi. Pentru a te putea bucura de o recoltă bună trebuie să ai un sol bun, seminţe de calitate şi să îndepărtezi buruienile. Exact acelaşi lucru ar trebui să faci şi cu subconştientul tău! Acesta lucrează încontinuu, 24/7, chiar şi-atunci când dormi. Controlează funcţiile vitale precum respiraţia, bătăile inimii, digestia şi circulaţia sângelui. Emoţiile negative (frica, anxietatea, stresul, ura) afectează întreg organismul, putând duce la apariţia diverselor tipuri de afecţiuni.

Vizualizarea lucrurilor pe care ţi le doreşti

Aceasta este o metodă extrem de folositoare care te ajută să obţii ceea ce îţi doreşti. Ce presupune? Gândeşte-te la lucrurile, situaţiile şi oamenii care te bucură şi fă-ţi o reprezentare mentală a lor. Încrederea, energia pozitivă şi sentimentul că deja fac parte din viaţa ta, vor ajuta să îţi îndeplineşti mai uşor dorinţele, deoarece nu vei bloca manifestarea lor.

Introspecţia te ajută să te cunoşti

O altă tehnică pe care o poţi folosi este introspecţia, care te ajută să sapi adânc în interiorul tău şi să te cunoşti cu adevărat. Astfel îţi poţi da seama de tot ceea ce este potrivit pentru tine şi tot ceea ce e nefolositor şi trebuie îndepărtat din viaţa ta.

Găsirea echilibrului interior

Stilul de viaţă care îţi impune să fii mereu pe fugă, să ai o mulţime de activităţi de îndeplinit, la muncă şi acasă, poate afecta calitatea vieţii tale. De aceea, e bine să ştii când să apeşi pe butonul de pauză pentru a te putea reconecta la fiinţa ta. Petrece timp în natură, fă exerciţii de relaxare, ascultă muzică liniştitoare şi concentreză-te asupra respiraţiei, eliminând gândurile toxice care îţi hrănesc mintea.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg