Ce dezvăluie forma feţei după cele 5 elemente primordiale: apă, lemn, foc, pământ, metal

1 shutterstock 102206941 jpg jpeg

Dacă vrei să impresionezi pe cineva sau pur şi simplu să ai câştig de cauză în faţa cuiva, asigură-te că ştii secretele expresiilor sale faciale. Felul în care reacţionăm la nivelul chipului reprezintă o oglindă a minţii şi a sufletului. Merită să faci un efort pentru a studia şi analiza expresia dominantă a feţei.

Textele din vechime sugerează că expresiile faciale dominante indică puterea energiei Chi Yin sau Yang din noi. Rareori, suntem pe deplin conştienţi de modul în care ne comportăm – indiferent dacă lăsăm la vedere partea Yin sau Yang. E bine să ştii că experţii în tainele faciale au observat că cei care exprimă reacţii coordonate de Yang Chi atrag norocul.

Temperamentul, în funcţie de conceptele dualiste Yin şi Yang

Energia Yang se deplasează pe trei niveluri şi dezvăluie intensitatea esenţei pozitive în natura ascunsă a unui individ. Expresiile Yang se manifestă prin feţe zâmbitoare, dar există diferite tipuri de zâmbete Yang, de la veselie reţinută la bucurie şi fericire pură.

stanga
dreapta
2 revista cpf 13 jpg jpeg

Feţele tip Yin reflectă emoţii negative, de deprimare, tristeţe, apatie sau nefericire, astfel încât acestea să se manifeste ca expresii triste şi fără zâmbet. Se pot manifesta şi prin furie. Se spune că un chip cu expresie Yin reflectă durerea interioară.

În cazul tău cum e, ştii cât de Yin sau de Yang este chipul tău? Dacă nu, atunci analizează-ţi faţa şi identifică expresia dominantă. Pentru a-ţi defini temperamentul de bază, trebuie să ştii să te uiţi şi la forma feţei tale.

Există cinci forme de bază ale feţei, care oferă indicii asupra aspectelor personale, iar ele se bazează pe elementele din natură: lemn, foc, pământ, apă, metal.

Chipul care corespunde elementului LEMN

Feţele oamenilor asociaţi cu acest element din natură sunt lungi, ovale sau alungite. Astfel de oameni sunt, de obicei, optimişti şi au o eleganţă naturală. Ei prosperă în medii în care se pot exprima. Lucrează bine singuri, dar sunt şi buni jucători de echipă. Atunci când sunt asortate cu expresii Yang, feţele acestor oameni indică un optimism, care se transformă în entuziasm. Cu aşa comportament, aceştia sunt propulsaţi în cariere care le permite să avanseze, să ocupe locul central. Se descurcă bine în industriile comunicative. Atunci când feţele poartă expresii Yin, tind să fie mai serioase şi mai conservatoare.

Faţa care corespunde cu elementul FOC

În general, aceste feţe sunt triunghiulare sau în formă de inimă. Oamenii aceştia tind să aibă ambiţii puternice, dar ascunse. Cei cu expresii Yang sunt frumoşi şi au capacitatea de a-i fermeca şi de a-i convinge pe ceilalţi cu modul lor de a gândi. Şi cei cu chipurile tatuate cu expresii Yin se descurcă bine, fiind, de obicei, percepute ca misterioase şi irezistibile.

Fizionomia asociată cu elementul PĂMÂNT

În acest caz, vorbim despre forme pătrate şi pline ale feţei, care emit o aură de stabilitate şi de rezistenţă. Oamenii aceştia au temperamente constante. Individualişti şi de succes în domeniul lor de activitate, ei tind să se detaşeze de restul lumii şi să manifeste asupra ei un soi de dezinteres. Cu toate acestea, rareori, îşi pierd calmul şi arată întotdeauna cea mai bună parte a lor.

Chipul care corespunde elementului LEMN

Feţele acestea au forme rotunde, iar dacă sunt dominate de expresii Yin, proiectează un aspect perpetuu deprimat. Zâmbetele transformă feţele „metalice‟ în oameni foarte atrăgători ale căror expresii atrag norocul. Persoanele acestea tind să fie inflexibile, nu socializează uşor şi au nevoie să fie singure când lucrează şi acumulează avere. Împart cu greu ceea ce au.

Feţele guvernate de elementul APĂ

Chipurile acestea sunt curbate, cu pomeţi înalţi şi frunţile rotunjite, uşor proeminente. Astfel de feţe indică un extrovertit, care nu se enervează uşor. De obicei, vorbim despre oameni ingenioşi şi cu succes în industria divertismentului şi a comunicării.

@shutterstock