Ce să mănânci înainte să mergi la sală

1 64812 original jpg jpeg

Ce este cel mai important este să mănânci din toate, mai puţine calorii decât consumi, în special. Cantitatea şi conţinutul meselor dinainte de sală joacă un rol important pentru perfecţionarea exerciţiilor şi efectele pe care acestea le au asupra organismului tău.

Efortul este foarte important pentru menţinerea sănătăţii,însă nu trebuie să exagerăm cu exerciţiile şi mai ales trebuie să avem grijă de dieta zilnică. O alimentaţie echilibrată zi de zi este tot ce are nevoie corpul tău pentru a se menţine în formă. Înainte de a susţine un efort fizic,cum este mersul la sală,ai nevoie de energie pentru a da randament.

Ce este cel mai important este să mănânci din toate,mai puţine calorii decât consumi,în special. Cantitatea şi conţinutul meselor dinainte de sală joacă un rol important pentru perfecţionarea exerciţiilor şi efectele pe care acestea le au asupra organismului tău.

Ce să mănânci înainte să mergi la sală – mese echilibrate şi hidratare intensă pentru randament optim

Înainte de a merge la sală este foarte importantă hidratarea. Aşadar,un litru de apă consumat cu 1-2 ore înainte de efort,îţi va da impresia că exerciţiile sunt mult mai lejere. Dacă vorbim despre ce să mănânci înainte de a merge la sală,poţi avea o masă mai serioasă cu 2 ore înainte de sală sau o gustare mai uşoară cu jumătate de oră înainte.

Dacă nu simţi nevoia de o masă copioasă,ia o mică gustare înainte de sală pentru un randament optim. Această gustare nu ar trebui să depăşească 200 de calorii şi ar trebui să includă carbohidraţi uşor de digerat şi puţine grăsimi,pentru a digera mult mai uşor şi a folosi energia pentru antrenament.

Ce să mănânci înainte să mergi la sală – la gustările de dinainte alege ceva uşor,precum sucul de fructe sau o mână de nuci sau seminţe crude

Poţi să bei un suc de fructe sau să îţi faci un piure de fructe. Consumă ananas,mango,avocado,caise,banane,pepene verde. Covrigeii sau batoanele proteice sunt o altă alternativă. Ca gustări mai poţi mânca un ou fiert,o mână de nuci sau de fulgi de nucă de cocos,ton în suc propriu,mere sau portocale.

Mesele dinainte de sală trebuie să fie la distanţă de minimum 1 oră jumătate,mai ales dacă simţi că îţi este foame. Această masă poate să conţină paste făinoase integrale,pâine integrală,orez integral,iaurt,lapte,fulgi de ovăz,carne sau ouă,nuci,seminţe crude şi multe legume. Important este să mănânci jumătate din caloriile pe care le poţi consuma la antrenament. Alte alimente înainte de sală:fructe uscate,humus,brânză de vaci,biscuiţi din cereale cu unt de arahide.

Ce să mănânci înainte să mergi la sală – dacă eşti activă dimineaţa,nu uita de micul dejun,care trebuie să fie copios

Persoanele care aleg să facă sport de dimineaţă,nu trebuie să rateze micul dejun. Acesta să fie consistent,poate fi o omletă cu pâine integrală şi 2-3 legume sau fulgi de ovăz cu iaurt,nuci şi migdale. Pentru cei care se antrenează seara,e bine să nu ezite să mănânce înainte de antrenament carne slabă,cartofi,grăsimi:unt,smântână,uleiuri vegetale,seminţe.  Recente

corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg
Sfintii Trei Ierarhi  Sursa foto Shutterstock jpg
Casatorie jpg