Ce spune cifra preferată despre tine

1 69767 original jpg jpeg

Toate alegerile din viaţa omului vorbesc despre personalitatea şi năzuinţele lui. Fie că este vorba de alegerile culorii preferate sau a numărului toate au o semnificaţie. Cifra preferată este, de obicei, cifra zilei de naştere. Iată ce spune cifra preferată despre tine.

Toate alegerile din viaţa omului vorbesc despre personalitatea şi năzuinţele lui. Fie că este vorba de alegerile culorii preferate sau a numărului toate au o semnificaţie. Cifra preferată este,de obicei,cifra zilei de naştere. Iată ce spune cifra preferată despre tine.

Ce spune cifra preferată despre tine – cifra 1,simbolul începutului şi iniţiativei

Cifra 1simbolizează începutul,reuşita şi prosperitatea,dar şi noutate şi iniţiere. Dacă cifra ta preferată este 1,înseamnă că îţi place să câştigi,să ai bunăstare pe toate planurile,mai ales în plan financiar. Îţi mai place,de asemenea,să fi în top,să conduci,să fii cel mai bun.

Cifra 2 semnifică dualitatea,diversitatea,complexitatea. Dacă cifra ta preferată este 2,înseamnă că poţi obţine orice fără compromisuri sau chinuri. Mai înseamnă înţelepciune şi cunoaştere după vechii egipteni. De asemenea,cei care au cifra preferată,cifra 2,caută echilibru şi armonie atât cu cei din jur,cât şi în familia personală.

Cifra 3 este cifră sacră şi cu conotaţii deosebite în toate culturile şi religiile lumii. Auzim adesea în multe povestiri din toate culturile de trei ori,trei zile şi trei nopţi şi altele asemenea. Cei cu cifra preferată 3 sunt oameni de încredere,răbdători,ai căror scop în viaţă este în special,succesul în viaţa profesională.

Ce spune cifra preferată despre tine – cifra 4,cifra stabilităţii şi armoniei în familie

Cei a căror cifră preferată este 4 sunt oameni care îşi doresc stabilitate şi armonie în familie,mai mult decât orice. Viaţa de familie,liniştită şi cu preocupări casnice este ceea ce cauţi,ceea ce te împlineşte cu adevărat.

Cifra 5 semnifică bunăstare,sănătate,de aceea,cei a căror cifră preferată este 5 simt nevoia de protecţie,de siguranţă şi de linişte pe toate planurile.

Persoanele a căror cifră preferată este 6 sunt mereu în căutare de dragoste şi afecţiune. Fiind o cifră asociată cu Venus,aceste persoane sunt pline de romantism,căutând perfecţiunea în relaţie,sufletul pereche şi tot ce este mai frumos pe lume.

Ce spune cifra preferată despre tine – cifra 7,cifra paranormalului

Cifra 7 este preferată,în general,de persoane care sunt în continuă dezvoltare intelectuală şi spirituală. Sunt persoane care au sau îşi doresc să aibă experienţe paranormale,să ştie mai multe despre tot ce intră în sfera paranormalului.

Cifra semnului infinitului,cifra 8 este cifra celor care doresc cu orice preţ nemurirea şi veşnicia,de aceea cele mai multe persoane sunt religioase. Cifra 8 te ajută să te regăseşti şi să recuperezi lucruri pierdute.

Cifra 9 înseamnă întoarcerea la origini şi căutarea adevărului absolut. De aceea,cei a căror cifră preferată este 9 sunt persoane cu preocupări diferite faţă de preocupările obişnuite.Recente

Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg