Cele mai bune compatibilități între zodii. Ce semn zodiacal te poate cuceri

Există câteva zodii care se potrivesc de minune - comunică eficient, au aceleași pasiuni și sunt compatibile din punct de vedere sexual. Ce să mai, rețeta perfectă pentru succesul unei relații fericite și de lungă durată! Dar care sunt aceste semne zodiacale? 

image

Următoarele combinații sunt indicii pentru găsirea partenerului ideal. De asemenea, astrologii „Showbizz Daily” spun că la fel de important este ascendentul, ce îți poate oferi informații suplimentare. Semnul ascendent al fiecărei persoane depinde de ora și minutul exact în care s-a născut. Dar haide să vedem care sunt cele mai compatibile zodii în dragoste!  

Cele mai bune compatibilități între zodii 

Pentru cineva născut în zodia Leu, perechea ideală este tot un Leu. Asta o demonstrează inclusiv vedetele Jennifer Lopez și Ben Affleck, care au reluat povestea de dragoste și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Astrologii spun că bărbații și femeile din această zodie tind să aibă aceleași pasiuni, la fel cum se întâmplă și în cazul Vărsător-Gemeni, o altă pereche la fel de compatibilă. 

Citește și: Cum influențează tipul de personalitate relația de cuplu? Verifică-ți compatibilitatea! 

Balanța este perechea ideală pentru Berbec 

De asemenea, zodia Balanță poate fi ideală pentru un Berbec, care este optimist și dornic să vadă partea bună a lucrurilor, la fel cum și Balanța o face. 

Cei născuți în zodia Pești și-ar putea găsi jumătatea în nativi Fecioară sau Taur. Experții în astrologie spun că zodia Pești este înclinată să aibă relații stabile, la fel cum se întâmplă în cazul celor două zodii de pământ, Taur și Fecioară, care sunt la fel de compatibile. 

Vezi și: Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre cele mai cunoscute cupluri. Va rezista căsnicia lui Will Smith? 

Cu ce zodie s-ar potrivi Vărsătorul? 

De asemenea, zodia Gemeni se potrivește cu Săgetătorul sau cu Vărsătorul, iar zodia Rac s-ar putea îndrăgosti iremediabil de un nativ Capricorn, dar și de un nativ Scorpion, cu care este la fel de compatibilă. 

Sursă foto: Shutterstock