Cele mai frumoase mesaje şi SMS-uri cu urări de "La mulţi ani", pe care să le trimiţi de Sfântul Andrei

1 mesaje sfantul andrei jpg jpeg

Cei care poartă numele Andrei, Andreea, Andi, Andrada sau alte derivate îşi serbează sâmbătă, pe 30 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia Sfântului Andrei.

Sunt peste 720.000 de români care îşi serbează onomastica an de an.  Iată câteva idei de urări pe care le poţi transmite prin mesaje sau SMS-uri sărbătoriţilor zilei: 

”Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească! Îţi doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

”La mulţi ani de ziua ta, Andreea/Andrei!”

”La mulţi ani, dragă Andreea/Andrei! Să ai parte de împliniri, iar viaţa să îţi fie o încântare!”

”La mulţi ani, Andreea! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu îmi luminezi mie viaţa. Fie-ţi viaţa senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. Îţi doresc o zi de neuitat care să ţină o viaţă întreagă!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează, să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!”

”Pe o petală de lalea, La Mulţi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc şi te ador!”

”Andreea, îţi urez să ai o viaţă frumoasă ca răsăritul de soare iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!”

”Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani în cântec de clopoţei de bucurie!„

”Se spune că iubiţii sunt ca luna, iar fraţii ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulţi ani, frăţiorule!”

”Din mici crenguţe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un La Mulţi Ani aducător de Fericire! La mulţi Ani Andrei/Andreea!”

”Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La Mulţi Ani!”

”La mulţi ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!”

Citeşte şi: 

Cum să pui grâu la încolţit de Sfântul Andrei şi să-l foloseşti pentru decor

Mesaje religioase de Sfântul Andrei

”La mulţi ani în această zi binecuvantată de Sfântul Andrei!”

”La mulţi ani! Sfântul Andrei să te călauzească mereu!”

”Îţi urez ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îţi aducă o viaţă curată, frumoasă, plină de bucurii şi dragoste. La mulţi ani Andreea!„

„Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă linişte şi pace. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!”

”Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoţelului de Crăciun şi la fel de frumoasă precum Sărbătorile petrecute lângă cei apropiaţi”.

”Pentru că porţi nume de Sfânt, îţi urez La mulţi ani şi o zi încununată de binecuvântări”.

”Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani”!