Culoarea ideală pentru designul casei, după zodie. Taurii aleg crem, ce preferă Vărsătorii?

Te pregătești să îți renovezi locuința, dar încă nu te-ai decis ce culoare să alegi pentru designul casei? Și de această dată, astrologia are răspunsul! 

image

Pentru că locuința trebuie să fie locul în care te simți cel mai bine, când vine vorba de amenajare, ia în considerare psihologia culorilor! Este important să alegi mobilierul și accesoriile potrivite, însă specialiștii spun că pereții au cel mai mare impact energetic. Simplifică lucrurile și ține cont și de semnul tău zodiacal atunci când vine vorba de alegerea culorilor predominante în locuință. Iată care este culoarea potrivită pentru fiecare zodie în parte! 

Berbec 

Casa acestui semn zodiacal trebuie să fie la fel de impresionantă ca și personalitatea sa. Berbecul ar putea opta pentru alb, dar și pentru accente de roșu și portocaliu. Camera în care petrecere cel mai mult timp ar putea fi vopsită în roșu aprins. 

Taur 

Această zodie iubește nuanțele neutre, iar cea mai bună alegere pentru un Taur ar putea fi culoarea crem sau alb. 

Gemeni

Gemenii sunt atrași de lumină, iar designul interior este un aspect foarte important pentru ei. În cazul lor, culoarea reprezentativă este bej deschis, (culoarea șampaniei). La polul opus se află culorile închise. 

Rac

Familia este cea mai importantă pentru zodia Rac, așa că decorul locuinței trebuie să reflecte dragostea și respectul. Culorile care se potrivesc, în acest caz, sunt: albastru, roz și alb. 

Leu 

Cele trei culori care sunt asociate cu zodia Leu sunt: auriu, violet și stacojiu, culorile preferate și de către regalități. 

Fecioară 

Pentru că Fecioara este o zodie de Pământ, culorile care i se potrivesc cel mai bine sunt cele neutre, precum: crem, gri, bleumarin și, eventual, ciocolatiu. 

Balanța 

Această zodie preferă culorile blânde. Balanța este condusă de Venus, iar această planetă este asociată cu: albastru pal, roz pal, crem și verde mentă. De asemenea, mătasea și țesăturile fine din bumbac sunt esențiale în locuința sa. 

Scorpion

Cunoscut pentru caracterul misterios, Scorpionul este reprezentat de culorile întunecate, dar elegante. El poate opta pentru: negru, gri închis, violet închis și vișiniu. 

Săgetător 

Această zodie iubește viața, iar decorul casei trebuie să fie pe măsura entuziasmului său. De aceea, Săgetătorul poate opta pentru culori strălucitoare și vibrante, cum ar fi portocaliu și roz.

Capricorn 

Această zodie tânjește la un mediu confortabil, în nuanțe neutre. Îi place culoarea maro, dar și gri, crem sau negru. 

Vărsător

În contrast cu Capricornul, Vărsătorul este o zodie extravagantă, care iubește modernismul. Culorile potrivite pentru această zodie sunt: albastru, fucsia și gri. 

Pești 

Această zodie se simte cel mai bine în locuințele în care predomină culoarea albastră, turcoaz și violet. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg