Cum să atragi norocul în viața ta prin metode testate!

Ai aşteptări mari de la anul 2023? Îţi doreşti un viitor împins din culise direct pe scena oportunităţilor, câştigurilor şi mulţumirii financiare? Ai încredere în legea atracţiei! Dacă vrei să atragi de partea ta norocul, iată ce trebuie să faci! 

image

Există norocul întâmplător sau, în multe cazuri, vestitul noroc al începătorului, la fel cum există norocul pe care ţi-l faci singur. Cum? Iată câteva moduri prin care poţi atrage şansele de câştig în favoarea ta. 

Ai încredere în norocul tău 

Oricât de ciudat ar părea, să crezi că ești norocos te face să fii mai receptiv la oportunitățile din jurul tău. Altfel spus, să crezi în norocul tău îți schimbă perspectiva. 

Încearcă să conştientizezi când viaţa te surprinde plăcut, opreşte-te să savurezi momentul şi fii recunoscător pentru el! Vei observa că experienţele de acest fel se vor înmulţi. 

Stabileşte şi exprimă-ţi clar dorinţele! 

De ce ar trebui să fii mai hotărât în ceea ce priveşte dorinţele şi planurile tale de viitor? Pentru a te face mai conștientă de şansele care se ivesc în jurul tău legate de aceste obiective. În plus, dacă îți exprimi obiectivele oamenilor cu care interacţionezi, este posibil ca aceştia să aducă mai aproape de tine şanse relevante pentru ceea ce îţi doreşti. Concentrează-te pe obiectivele tale, notează-le în agende, revizuieşte-le cu regularitate şi vei atrage şansele de partea ta. 

Fii deschisă la oportunităţi! 

Uneori, norocul îți bate la ușă, dar ești prea speriat, grăbit, obosit sau îngândurat ca să deschizi ușa. Fii conştient în permanenţă cu ceea ce se întâmplă în viaţa ta, nu obişnui să faci lucrurile pe pilot automat, şi ieşi din zona de confort. Norocul sună la uşa ta, dar dacă nu eşti acasă, de şansa ta poate beneficia altcineva de pe acelaşi palier cu tine. 

Înconjoară-te de oameni potriviţi 

Oamenii norocoși au oameni potriviți în cercul lor de prieteni, colegi, colaboratori şi alte cunoştinţe. Asta înseamnă că, pentru a avea succes în viaţă, este oricând o idee bună să faci o selecţie în anturaj. Se zice că suntem media celor cinci oameni cu care ne petrecem cel mai mult timp! Fă în aşa fel încât acele cinci persoane să fie de bună credinţă, să fie de calitate, să te susţină oricând ai nevoie şi să te motiveze să evoluezi continuu. Cercul tău de prieteni definește cine ești. Dacă ești înconjurat de oameni curajoşi, sunt șanse mari să înveţi de la ei să faci față oricăror provocări. 

Practică recunoștința 

Recunoștința este un mușchi pe care îl poți antrena. Fiind mai recunoscător, vei avea tendința să exprimi recunoştinţa şi mai mult. În acest fel, îi îndemni şi pe alții să îşi dorească să facă lucruri pentru tine, deoarece știu că vor fi cu adevărat apreciaţi. Dacă vrei să-ți exersezi mușchiul recunoștinței, încearcă acest truc: la sfârșitul zilei, chiar înainte de a adormi, gândește-te la cinci lucruri pentru care ești cu adevărat recunoscător în prezent. Ar putea fi un serviciu care te ajută să plăteşti facturile, o familie iubitoare care-ţi bucură inima, un prieten adevărat, care pe deasupra te face şi să râzi. 

Relaxează-te 

Când eşti stresat și obosit, motivaţia și optimismul tău tind să se reducă și începi să te concentrezi pe nevoile tale de bază și pe tine însăţi. Când eşti relaxat și fericit, mintea îşi lărgeşte orizonturile și observă mai ușor oportunitățile. 

Fii proactivă şi prezentă! 

Nu te mai plânge, nu mai căuta vinovaţi pentru eşecurile tale, asumă-ți responsabilitatea pentru viața ta şi, pe scurt, fii proactiv! Preia controlul asupra vieţii tale și nu mai da vina pe alții pentru ghinionul tău! 

Fiind proactiv – în loc de reactiv – oprești vinovăţia din a te sabota și îți revendici puterea care te poate ajuta să îţi schimbi viața în bine. De asemenea, ca să atragi norocul de partea ta este util să simţi şi tu când norocul te atrage pe tine. La întâlniri, la evenimente, la interviuri de job, la aniversări sau alte ocazii, doar fii prezent şi observă oportunităţile cum defilează prin faţa ta!  

Sursă foto: Shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg