Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorinţelor. Aşa a reuşit să îşi schimbe viaţa în bine

1 83812 original jpg jpeg

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a avut o viaţă grea. Era captivă într-un mariaj lipsit de iubire şi respect, se îngrăşase mult şi era nefericită, per total. Până într-o bună zi când a decis că e timpul să îşi schimbe viaţa radical!

Lidia Fecioru are un sfat pentru îndeplinirea dorinţelor pe care îl oferă celor ca ea. Bioenergoterapeutul susţine că sunt 3 reguli simple pe care trebuie să le urmezi pentru ca dorinţa ta să fie îndeplinită.

Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorinţelor

“1. Legea comenzii

Trebuie să formulezi clar ce vrei. Este foarte important să spui exact ce vrei. Gândurile noastre sunt cele mai importante. Când ceri ceva, trebuie să ceri foarte strict, fix. O singură dorinţă, un singur gând. Trebuie să comanzi şi să ceri. Nu trebuie să facem multe polologhii. Nu ne opreşte nimeni să spunem o rugăciune la asta. Nu ne opreşte nimeni să îl rugăm şi pe Dumnezeu să ne ajute.

image

Legea zeciuielii

Acolo există Dumnezeu. Trebuie să-ţi plăteşti partenerul de afaceri. Iar partenerul tău de afaceri atunci când eşti singur este Dumnezeu. Plăteşti ajutând pe cineva, dând zeciuială din ce ai făcut tu. Este important să o faci pentru ca banii să rămână la tine.

image

Legea bunei-voinţe

Indiferent de câţi bani ai avea, trebuie să faci bine celor din jur pentru ca banii să rămână la tine. Este şi cazul celor care fac voluntariat. Dăruiesc fără să ştie nimeni. Trebuie să trăieşti în armonie cu ceilalţi. De unde dai, Dumnezeu dă înzecit”, a menţionat Lidia Fecioru, citata de antena3.ro.Recente