Maica Domnului de la Letca plânge cu lacrimi de mir

1 47633 original jpg jpeg

Descoperită în 2002 într-o biserică veche din Letca Nouă, Icoana Maicii Domnului a început atunci să lăcrimeze şi să aline suferinţele celor care vin să se roage în faţa ei.

Dacă pleci din Bucureşti spre Alexandria,un drum secundar prăfuit te duce în satul Letca Nouă,ascuns între ciulinii câmpiei. Până în 2002,locul era cufundat în anonimat şi sărăcie,spre necazul părintelui Edmond Nicolae Popa,care fusese numit paroh la biserica din sat. Părintele nu înţelegea cum un lăcaş de cult ridicat în 1865 nu aduce mulţime de pelerini şi chiar de turişti.Icoana descoperită într-o veche biserică

Cu ceva timp în urmă,în biserica dărăpănată din cimitirul satului a fost găsită o icoană veche,pictată pe lemn,a Maicii Domnului.

A fost aşezată la loc de cinste în biserica din sat şi,în fiecare duminică,cei câţiva locanici care veneau la slujbă i se închinau şi se rugau. În 2002,într-o dimineaţă de noiembrie,nu cu mult timp înainte de Crăciun,Maica Domnului a făcut o minune chiar în acest loc.

O bătrână din sat,Silvia Cracea,are grijă şi primeneşte săptămână de săptămână această biserică.

Într-o dimineaţă,a văzut ceva schimbat la Icoana Maicii Domnului şi,când s-a apropiat,a văzut că aceasta plânge cu lacrimi de mir. I-a chemat imediat pe părintele Nicolae şi pe câţiva localnici,care s-au închinat şi s-au rugat la icoana care făcuse pentru ei aşa o minune. Vestea s-a răspândit ca fulgerul şi a făcut ocolul întregii ţări.

Rugăciuni speciale către Maica Domnului

Lacrimile de mir ale Maicii Domnului au adus la icoană mii de credincioşi bolnavi,cu suferinţe numai de ei ştiute sau oameni care nu mai aveau nicio speranţă. În fiecare vineri,părintele ţine o slujbă specială,numită Sfântul Maslu,pentru toţi cei care au sufletul sau trupul bolnav. Zi de zi,la miezul nopţii,părintele rosteşte paraclisul Maicii Domnului,o rugăciune specială,închinată icoanei care plânge la Letca Nouă. Aceasta îi vindecă pe toţi după puterea credinţei lor.

Ştefan Balaban,un sătean de 55 de ani din Letca Nouă,avea picioarele paralizate. După doi ani de rugăciuni către Maica Domnului,icoana a făcut o minune şi i-a vindecat paralizia. Acum este sănătos şi merge pe picioarele lui să-i mulţumească Măicuţei lui Dumnezeu pentru că l-a vindecat.

Dumitra Cucu,o femeie din Giurgiu,a aflat acum câţiva ani că are un nodul la sân,iar medicii i-au spus că singura soluţie este operaţia. S-a rugat cu toată puterea sufletului să nu aibă cancer şi să se vindece repede. După câteva săptămâni,s-a dus la spital să se opereze,dar medicii i-au spus uimiţi că nu mai are nimic. Atunci femeia s-a dus din nou la icoană să-i mulţumească pentru minunea săvârşită.

Rugăciune către Maica Domnului

Împărăteasa mea preabună şi nădejdea mea,Născătoare de Dumnezeu,ajutătoarea săracilor şi primitoarea străinilor,bucuria celor întristaţi şi acoperământul celor necăjiţi,vezi nevoia şi necazul meu;ajută-mă ca pe un neputincios,hrăneşte-mă ca pe un străin. Necazul meu îl ştii,dezleagă-l precum vrei,că n-am ajutor afară de tine,Maica lui Dumnezeu,ca să mă păzeşti şi să mă acoperi în vecii vecilor. Amin.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg