Mercur Retrograd în Taur. Urmează o perioadă „de foc‟ pentru toate semnele zodiacale

De trei ori pe an, planeta Mercur pare să se deplaseze înapoi pe cer. La fel se va petrece între 21 aprilie şi 14 mai.

image

Este o perioadă în care Mercur este într-o mișcare retrogradă, asociată în mod tradițional cu confuzie și frustrare. Află cum te va afecta!

În 2023, Mercur se va afla într-o mișcare retrogradă aparentă în mai multe intervale de timp, între 21 aprilie şi 14 mai, apoi, între 23 august şi 14 septembrie, iar, spre finalul anului, între 13 decembrie şi 1 ianuarie 2024. Explicația astronomică pentru mișcarea retrogradă începe cu înțelegerea faptului că planetele din sistemul nostru solar orbitează în jurul Soarelui la distanțe și viteze diferite. Uneori, poate părea că o planetă și-a schimbat brusc direcția și a început să se miște invers pe cer. Aceasta este, desigur, o iluzie cauzată de poziția Terrei în raport cu cea a planetei respective, deoarece o planetă pe orbită călătorește întotdeauna într-o direcție stabilită și nu-şi poate inversa brusc cursul. Acesta este motivul pentru care numim fenomenul mișcare retrogradă aparentă.

Ce ar trebui să faci în această perioadă?

Planeta Mercur guvernează comunicarea sub toate formele, precum și activitățile legate de comunicare. De asemenea, influenţează călătoriile, transportul. Așadar, atunci când Mercur este retrograd, ar fi bine să fii flexibilă, răbdătoare și înțelegătoare, să acorzi timp suplimentar în călătorii și să eviți să semnezi contracte noi de care nu eşti sigură. Potrivit publicaţiei britanice „Daily Express‟, astrologul Shannon Hugman atenţionează că va fi o perioadă „de foc‟ pentru toate semnele zodiacale şi riscăm să devenim temperamentali. Va fi nevoie să uităm de resentimente, să ne învăţăm lecțiile învățate și să le aplicăm în viitor.

Mercur retrograd Berbec

Este cel mai norocos semn în această perioadă. Relația cu sine este în centrul atenției și, odată cu aceasta, înfloresc relații sănătoase cu ceilalți. Ai trecut printr-un ciclu emoțional și, acum, această energie te invită să te destinzi.

Mercur retrograd Taur

Este posibil să te detaşezi de probleme şi să ai capul în nori. Te vei simţi foarte sensibilă. Când Soarele se va muta în semnul tău, la finalul lunii aprilie, îți vei recâștiga ritmul, dar este esențial să nu încerci să faci totul singură. Te vei concentra asupra aspirațiilor și obiectivelor tale pe termen lung.

Mercur retrograd Gemeni

Vei avea o mulțime de oportunități, dar nu le vei putea îndeplini pe toare. Este important să te odihnești când ai nevoie, mai ales la sfârșitul lunii. Cariera este în centrul atenției tale, dar nu uita nici de relațiile personale care vor prospera numai când îţi faci timp să-i asculţi şi pe ceilalți.

Citește și Ce înseamnă când retrogradează Mercur şi ce NU e bine să faci în această perioadă

Mercur retrograd Rac

Luna aceasta, ai nevoie de mai multă odihnă. Îți place să ajuți și nu poți face asta dacă te ascunzi. Optimismul îţi va aduce oportunități la care nu mai sperai. În aprilie, relațiile tale vor depinde de dorinţa ta de a vedea ce e mai bun în oameni, inclusiv în propria persoană.

Mercur retrograd Leu

Traversezi o lună bună pentru tine. Creativitatea este superputerea ta și acum este momentul s-o folosești. În ultimii trei ani, ai lucrat mult la relațiile personale, dar nu va mai fi nevoie, pentru că te vei putea conecta mai uşor la cei dragi. Iubeşte fără teama de a fi rănită!

Mercur retrograd Fecioară

Ești foarte interesată să-i ajuți pe toți ceilalți, dar aceasta este o lună potrivită să-ți acorzi prioritate. Relațiile personale sunt importante pentru tine, dar este important să nu te grăbești. Prin urmare, dacă ai probleme în cuplu, impune o pauză şi ocupă-te puţin de tine însăţi!

Vezi și Ce e bine să faci când Mercur e retrograd

Mercur retrograd Balanţă

Este nevoie să vorbeşti celorlalţi din inimă. Este o perioadă în care ar trebui să fii mai atentă la relaţia de cuplu şi cu cei dragi sau importanţi din viaţa ta! Vei avea numai de câştigat dacă ești dispusă să adopţi o abordare diferită, în care dai prioritate nevoilor și sentimentelor tale.

Mercur retrograd Scorpion

Ia-le pe toate pas cu pas, aşa cum vin şi concentrează-te pe prezent. Acordă atenţie sănătăţii şi îngrijirii corpului tău. Până spre sfârșitul lunii, te vei axa mai mult pe îmbunătăţirea relațiilor, pe armonizarea cu ceilalţi. Este esențial să empatizezi cu cei pe care îi iubești.

Mercur retrograd Săgetător

Ţi se permite să visezi cu ochii deschiși, pentru că ai toate şansele să-ţi transformi ideile în realitate. Spre sfârșitul lunii, ai răbdare când lucrezi la proiectele tale. În dragoste, te gândești la un angajament de durată și la asumarea unor responsabilităţi. Nu-ți face griji încotro te duc deciziile acestei luni.  

Mercur retrograd Capricorn

Ai grijă să nu-ţi sacrifici fericirea în lupta pentru siguranța proprie. Spre sfârșitul lunii, va fi important să nu-ți ignori sentimentele. Fă-ți timp să încetinești și să fii atentă la gândurile proprii. Fii blândă cu tine însăți!

Mercur retrograd Vărsător

Traversezi o perioadă propice să-şi spui părerile personale, pentru că ai multe idei și perspective unice. Meriți dragoste, fericire, bani și orice îți dorește inima, dar, dacă vrei să le primești de la alții, trebuie să spui ce vrei. Fii atentă la cei care te ascultă!

Mercur retrograd Pești

Vei dori să împarţi cu ceilalți darurile pe care le primeşti în această perioadă, dar ai nevoie de acestea pentru a te reechilibra şi a te simţi apreciată. Nu îi vei putea ajuta pe alții dacă nu te vei simţi bine în propria piele. Iubești din toată inima și mai ales pe cei care te respectă.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg