Ce e bine să faci când Mercur e retrograd

1 76285 original jpg jpeg

Luna august este plină de evenimente astrologice, cel mai important fiind retrogradarea lui Mercur în Fecioară de pe 12 august. Urmează o perioadă plină de schimbări şi obstacole pentru cei mai mulţi dintre nativi, una care va dura până pe 5 septembrie. Pentru a depăşi orice situaţie, trebuie să ţii cont de câteva sfaturi.

Fă-ţi rezerve

Înainte ca Mercur să fie retrograd, asigură-te că orice document, fotografie sau act important are o copie, căci s-ar putea să le pierzi. De asemenea, e bine să te asiguri că banii tăi sunt la loc sigur, pentru că eşti predispusă la furt.

Termină-ţi la timp toate proiectele

În perioada dificilă, nu e recomandat să începi lucrări, afaceri sau proiecte noi. Încearcă să termini la timp toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Cu alte cuvinte, nu lăsa pe mâine ce poţi face azi.

Practică un sport nou

Pentru a elimina din stres şi tensiune, nu ar strica să te apuci de sport. Acum e momentul cel mai bun pentru a te cunoaşte mai bine şi a vedea către ce tipuri de sport ai o pasiune. Poate yoga?

Distrează-te atunci când simţi nevoia

Există şi un lucru bun în tot negativismul adus de Mercur retrograde în Fecioară, şi anume, acela că te poţi distra cât mai mult, dacă primeşti o energie pozitivă din partea Universului. Dacă te simţi frustrată, extenuată sau, pur şi simplu, nu mai faci faţă situaţiilor, încearcă să iei o pauză câteva zile şi să te relaxezi. Pentru a diminua din impactul negativ al fenomenului, fii înconjurată de oameni care nu dramatizează şi nu se plâng din orice.

După ce ai văzut mai sus o listă cu activităţile pe care le poţi avea în această perioadă, urmează şi o listă de interdicţii sau, dacă vrei, lucruri pe care ar fi indicat să le eviţi pentru a nu avea probleme din punct de vedere energetic.

Nu semna contracte

Angajamentele nu sunt de dorit în această perioadă, mai ales atunci când vine vorba de planul profesional. Totuşi, dacă eşti nevoită să semnezi un act, asigură-te de corectitudinea tuturor informaţiilor şi citeşte-l în mai multe exemplare. Nu de alta, dar nu ai vrea să te trezeşti cu surprize în viitor.

Nu cumpăra electrocasnice

Luna august nu e cel mai bun moment să îţi reînnoieşti locuinţa, motiv pentru care ar fi mai bine să faci o pauză de la cumpărături. Dacă nu rezişti tentaţiei de a avea în mână cele mai noi gadget-uri de pe piaţă, încearcă să nu le foloseşti prea des deoarece au o încărcătură energetică prea mare.

Nu îi vorbi pe ceilalţi de rău

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că nu e de bun august să îţi vorbeşti pe la spate prietenii. Dacă vei face asta în perioada în care Mercur e retrograd, nu numai că te vei simţi vinovată, dar vei avea şi câteva explicaţii de dat. Asta pentru că cei pe care îi bârfeşti s-ar putea să fie la curent cu tot ce spui despre ei.Recente

Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg