Plante care atrag energiile pozitive

1 82250 original jpg jpeg

Plantele sunt folosite, de regulă, pentru înfrumuseţarea spaţiilor în care se lucrează sau se locuieşte. Pe lângă dorinţa de a crea o atmosferă plăcută, revigorantă, care să ducă la un mediu prielnic pentru muncă, spor şi inspiraţie, plantele atrag energiile pozitive şi pot transforma spaţiul de lucru sau casa într-o oază de linişte.

Cactusul

Această plantă înfrumuseţează spaţiul şi îi conferă un plus de prospeţime. Deşi necesită o grijă mai mare decât alte plante, merită efortul datorită impactului vizual dar şi datorită abilităţilor pe care le are. Absoarbe energia electromagnetică negativă, care vine de la aparatele de uz casnic. De asemenea, ţine departe persoanele rău intenţionate şi intruşii.

Menta

Cu o serie de beneficii pentru sănătate, menta te ajută şi dacă este prezentă în biroul tău sau chiar în sufrageria ta. Menta aduce bunăstare şi prosperitate. Şi ţine departe persoanele rău intenţionate care vor să îţi treacă pragul.

Iasomia

Iasomia este o plantă pe care este bine să o aibă cuplurile, în casă. Locul ideal în care ar trebui să fie plasată este chiar dormitorul vostru sau locul din casă în care vă petreceţi cel mai mult timp. Această plantă aduce o serie de beneficii relaţiei voastre, pe plan spiritual. Atrage energia pozitivă în relaţia voastră şi întăreşte legătura dintre voi.

Indiferent de beneficiile pe care le aduc plantele în viaţa ta, prezenţa lor este una importantă, datorită faptului că ajută la crearea unui mediu plăcut, armonios şi pozitiv. Schimbă-ţi mediul de lucru sau locul în care locuieşti, cu ajutorul acestor plante revigorante care te vor ajuta să fii mai aproape de natură.Recente

corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg
Sfintii Trei Ierarhi  Sursa foto Shutterstock jpg
Casatorie jpg