Sportul care îmbunătăţeşte viaţa sexuală

1 67627 original jpg jpeg

La fel ca sexul de calitate, o şedinţă bună de yoga este o experienţă care solicită atât corpul cât şi mintea. Pe lângă faptul că te eliberează de stres, yoga presupune şi multă felxibilitate, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi are beneficii asupra ritmului cardiac, toate acestea fiind necesare pentru o viaţă sexuală bună.

Nu este greu de găsit o legătură între yoga şi sex. Există,însă,unele poziţii yoga care ajută mai mult decât altele.  Acestea sunt câteva dintre cele mai benefice poziţii yoga.

Poziţia pisiciiStaţi cu palmele şi genunchii pe podea. Inspiraţi şi arcuiţi-vă încet,ridicând pieptul deasupra abdomenului şi întindeţi coccisul spre tavan. Ridicaţi picioarele până când vârfurile rămân aşezate pe podea. Expiraţi şi ridicaţi partea de jos a spatelui,contractând uşor abdomenul. Repetaţi întreaga mişcare de şase ori.Poziţia cobreiStaţi pe burtă,cu fruntea lipită de podea. Plasaţi palmele pe coastele mijlocii. Împreunaţi picioarele şi îndindeţi-le,apăsând vârfurile picioarelor în podea. Împingeţi picioarelel în jos în timp ce atrageţi coapsele spre corp,lateral. Folosind puterea spatelui,nu a braţelor,ridicaţi uşor corpul de pe podea,rulând umerii în spate. Folosiţi braţele pentru sprijin,în timp ce muşchii spatelui şi ai picioarelor sunt încordaţi de întinderea spatelui. Rămâneţi în poziţie pentru 10-20 de secunde,respirând uniform.Poziţia copaculuiStaţi cu picioarele despărţite şi cu braţele lateral. Mutaţi greutatea pe peciorul stâng. Îndoiţi genunchiul drept şi folosiţi mâna dreaptă pentru a aşeza talpa stângă pe interiorul coapsei stângi,deasupra genunchiului. Asiguraţi-vă că ţineţi pelvisul orientat înainte. Împreunaţi-vă palmele în faţa pieptului,în poziţia rugăciunii. Pentru un balanţ mai bun,fixaţi cu privirea un obiect din apropiere. Păstraţi poziţia pentru un minut. Repetaţi poziţia,stând pe celălalt picior.Mutaţi-vă pe piciorul iniţial. De data asta,aduceţi braţele deasupra capului şi despăţiţi-le până lăţimea umerilor,cu palmele orientate una spre cealaltă. Vizualizaţi armele ca fiind ramurile unui copac,puternice şi stabile. Repetaţi poziţia cu braţele deasupra,stând pe celălalt picior.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg