Tendinţe în materie de fitness pentru anul 2022. Va creşte popularitatea antrenamentelor online

1 antrenamente online jpg jpeg

„Trebuie să investeşti în obiceiuri sănătoase şi să renunţi la lucrurile care îţi fac rău‟, ne îndeamnă antrenoarea vedetelor, Tracy Anderson. Ce spune ea despre tedinţele în materie de fitness şi sport, pentru anul 2022?

La vârsta de 46 de ani, Tracy Anderson, antrenoarea celebrităţilor, se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat, pentru care munceşte mult în sala de fitness. Tracy a antrenat vedete mari, precum: Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez sau Kate Hudson, iar rezultatele lor au fost evidente. Pentru anul 2022, ea face o serie de previziuni în materie de fitness şi sport. Iată care sunt!

4 260544444 652744185895621 7365824586850309967 n jpg jpeg

Profesioniştii vor fi noii influenceri

Reţelele de socializare au creat un spaţiu destinat persoanelor care vor să se antreneze sau să slăbească. Pe Internet găsim o mulţime de informaţii, însă potrivit antrenoarei, oamenii se vor orienta în 2022 către profesioniştii din domeniu şi nu către influenceri:

„Oamenii îşi vor da seama că doar a arăta bine pe Instagram, nu înseamnă că poţi promova un produs. Anul viitor se va pune accentul pe oameni reali, credibili, care au argumente bazate pe practici medicale şi ştiinţifice‟, a punctat antrenoarea, potrivit prevention.com. Anderson sugerează că în 2022 mai mulţi medici şi dieteticieni îşi vor lansa propriile podcasturi şi vor folosi platformele de socializare pentru a promova informaţii ştiinţifice.

Antrenamentele online vor fi şi mai populare

Aplicaţiile de sănătate şi fitness au înregistrat o creştere majoră a descărcărilor, în ultimii doi ani, atingând o creştere de 45% de la an la an şi depăşind 400 de milioane de instalări, arată Sensor Tower. Şi, deşi multe săli de fitness au revenit la programul normal, de înaintea pandemiei, Tracy este de părere că este mai uşor să te antrenezi din confortul propriei locuinţe. Potrivit ei, popularitatea antrenamentelor virtuale va fi în creştere şi mai mult, în anul 2022.

Mai multe antrenamente personalizate

Tracy Anderson este de părere că anul 2022 va aduce o creştere a programelor personalizate de fitness. „Programele de fitness în grup nu vor mai fi de interes ca în anii precedenţi. Oamenii vor pune accentul pe programele destinate nevoilor lor. Cred că oamenii se află într-un moment în care pun mai mult accentul pe ceea ce sunt ei ca indivizi şi vor să aibă un program cu puncte forte şi slabe‟, a punctat antrenoarea.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram