Dieta lui Fuego nu mai conţine fructe

Cântăreţul a mărturisit că îi este greu să se menţină slab. Acesta susţine că, după fiecare concert, echipa iese la masă. Fuego e singurul care mănâncă de regim, pui la grătar sau salate, în timp ce restul comandă delicii pline de calorii.

”După spectacol, toată echipa mănâncă la restaurant, iar eu consum doar salată sau pui cu salată. În câteva luni, am slăbit 13 kilograme şi fac eforturi colosale să mă menţin, că nu e uşor”, a mărturisit interpretul. Acesa a renunţat la fructele de pădure deoarece conţin mult zahăr.

Fuego mănâncă doar mere verzi

Artistul susţine că, pentru a se menţine slab, trebuie să facă eforturi mari. Acesta a renunţat complet la făinoase şi fructe. Mănâncă doar mere verzi deoarece au mai puţin zahăr. În rest, salate cât cuprinde şi carne la grătar.

Citeşte şi: Reţeta de socată a bunicii. Redescoperă gustul copilăriei

”Regimul meu se axează acum mai mult pe legume, carne, brânză, lactate şi mai puţin zahăr, dulciuri. Fără fructe şi făinoase. Încerc să mănânc ce are mai puţine calorii. Fructele conţin zahăr, îngraşă. Singurele fructe pe care am voie să le mănânc, dar fără să exagerez, sunt merele verzi, care conţin mai puţin zahăr”, a explicat Fuego, pentru libertatea.ro.

Fuego, sătul de celebritate

Artistul a mărturisit că are momente în care îşi doreşte să fie normal. Adică să nu fie recunoscut şi să facă poze cu toată lumea. Cu toate astea, Fuego iubeşte ce face şi îşi iubeşte fanii. Dar îşi doreşte ca, uneori, să fie normal.

”Mi-aş dori uneori să „evadez”, măcar pentru scurt timp, într-un loc în care nu mă cunoaşte nimeni. Nu am nici o problemă cu oamenii, îi iubesc, îi respect, fac poze cu ei şi sunt unul dintre cei mai populari artişti în această privinţă, stând cu orele la autografe. Eu nu sunt o vedetă, nu mă consider aşa! Dar da, uneori, faptul că eşti cunoscut devine mai greu de gestionat decât îşi imaginează mulţi dintre cei care citesc acum! Nu mă plâng şi nici nu mă dedublez şi-atunci mi-e greu să joc, să râd la comandă şi poate că am uneori momente în care par mai arogant, dar chiar şi aşa, sunt de părere că publicul este cel care m-a adus unde sunt şi lui îi datorez tot”, a postat artistul pe Facebook.

Citeşte si: Dieta lui Fuego. Cum a slăbit cântăreţul 15 kg