5 calităţi care te fac atractivă sexual

1 79386 original jpg jpeg

Poate te-ai întrebat de multe ori ce calitate te face să fii sexy. Ei bine, conceptul de atractivitate poate fi diferit pentru majoritatea bărbaţilor. Unii se gândesc doar la avantajele pe care le ai din punct de vedere fizic, în timp ce alţii apreciază mai mult atitudinea unei femei. Află care sunt cele mai apreciate calităţi!

Inteligenţa

Inteligenţa unei femei va fi întotdeauna sexy, indiferent de trenduri. O femeie deşteaptă va şti întotdeauna să converseze cu un bărbat în aşa fel încât să îi stârnească curiozitatea şi să îl facă să se topească după ea. Când mergi la o primă întâlnire, e bine să arăţi că eşti informată şi că ai preocupări intelectuale, pentru a te putea deosebi de femeile mediocre.

Încrederea

Nu o haină trebuie să te poarte, ci tu să porţi haina! Aşa vei dovedi că ai încredere în personalitatea ta şi că nu te interesează părerea altora! Încrederea de sine e un atu important, dacă vrei să cucereşti. Dacă tu te simţi sexy, atunci vor simţi şi ceilalţi acelaşi lucru în subconştientul lor.

Simţul umorului

Un simţ al umorului dezvoltat la femei este întotdeauna atractiv. Asta pentru că animă conversaţiile şi te ajută să ieşi în evidenţă atunci când eşti într-un cerc de prieteni. Nu uita că simţul umorului nu trebuie să fie exagerat, ci doar să se manifeste prin comentarii subtile, al căror sens să fie perceput de interlocutor. Nu numai că îţi vei fascina partenerul, dar îl vei ajuta să fie mai deschis în privinţa glumelor.

Mentalitatea deschisă

Dacă ai o mentalitate deschisă către inovaţie, înseamnă că eşti o femeie sexy, care poate cuceri orice bărbat. Când arăţi că eşti deschisă, demonstrezi că te adaptezi cu uşurinţă la situaţiile noi şi că nu ai nicio inhibiţie faţă de partener.

Generozitatea

Poate nu ştiai, dar generozitatea te poate scoate din impas atunci când îţi doreşti să impresionezi o persoană de sex opus. Când eşti altruistă, partenerul poate fi uşor absorbit de această calitate, pe care cu greu o găseşte la femeile din ziua de azi. Dacă eşti o persoană generoasă, vei reuşi să cucereşti orice bărbat îţi iese în cale!