5 gesturi ciudate de care sunt în stare cuplurile când sunt îndrăgostite

În dragoste, totul e posibil! Până și un comportament ieșit complet din comun, dar care nu ne pune deloc pe fugă. Dimpotrivă. Ne face să ne îndrăgostim și mai mult de partener.

image

Într-o lume în care cu greu ne găsim sufletul pereche, ajungem să le aceptăm celor de lângă noi și mici gesturi sau comportamente ciudate. De fapt, câteodată ciudățeniile de care sunt în stare unii oameni ne aduc zâmbetul pe buze sau ne fac să ne îndrăgostim și mai mult de ei, nu credeți?

De ce sunt în stare perechile atunci când se iubesc? Ne povestesc cei care au acceptat provocarea Reddit. Site-ul a propus un mic concurs, o întrecere a gesturilor ciudate făcute din iubire, iar cititorii au povestit ce declarații de amor mai altfel le-au făcut partenerii lor. Citește mai jos și amuză-te!

1. E obsedat de X-Men

„Înainte de-a ne căsători, eu și soțul meu eram într-o călătorie când, la un moment dat, m-am uitat puțin la el și l-am văzut cum zâmbea în sinea lui. Mi s-a topit inima când mi-am dat seama că era probabil așa fericit pentru că era cu mine. În speranța că voi primi un răspuns romantic, l-am întrebat la ce se gândea, iar el mi-a răspuns: «Wolverine»”, a povestit unul dintre cititorii Reddit. Ei, bine că, după asemenea episod, femeia tot l-a luat de bărbat pe cel obsedat de X-Men!

2. Face mici zgomote în somn

„Scoate niște sunete drăguțe, de mulțumire, când încearcă să adoarmă. Alt lucru care-mi place e că, atunci când mă trezesc ca să mă duc la baie noaptea, el așteaptă să mă întorc pentru a-mi da o mare înbrățișare imediat ce mă bag la loc în pat”, a dezvăluit altcineva.

3. Declarație de dragoste cu unt de arahide

„Mie îmi place la nebunie untul de arahide, dar fiul nostru cel mic are o alergie cruntă la alune, care îi poate pune în pericol viața. Din cauza alergiei copilului, a trebuit să aruncăm orice urmă de alune și nuci din casa noastră și, mai mult de-atât, nu mai mâncam așa ceva nici când ieșeam în oraș de teamă să nu rămână resturi pe noi, pe care să le ducem acasă fără să știm și care să-i cauzeze lui o reacție severă”, a mărturisit o mămică.

„De Ziua Îndrăgostiților, într-unul dintre ani, soțul mi-a luat un poncho din plastic, de unică folosință, mănuși din plastic, periuță și pastă de dinți, apă de gură și o prăjitură mare cu unt de arahide, pe care s-o mănânc afară pe toată, să mă curăț de toate resturile posibile, să arunc hainele de pe mine, ca să nu-mi fac griji că l-aș expune în vreun fel pe fiul meu. Pare ridicol, dar e un gest atât de drăguț și de plin de considerație!”, a încheiat femeia povestea ei despre declarația de dragoste primită de la soțul ei.

4. Mă lasă să dorm cât vreau

„Soția mea se trezește înaintea mea dimineața și îmi pune atunci o pernă pe cap ca să nu mă deranjeze lumina și să dorm în continuare”, a declarat altcineva pe Reddit. Bine că nu apasă perna aia pe fața omului, nu?

5. Inventează dansuri simpatice

„Partenerul meu și cu mine ne uităm împreună la câteva emisiuni TV și el a inventat câte un dans unic la fiecare, pe care mi le arată în timp ce curge genericul fiecărei emisiuni. Eu trebuie să mă prefac îngrozită de mișcările lui, însă, de fapt, mi se par foarte drăguțe. Ei bine, el face chestia asta de aproape 30 de ani de când suntem împreună!”, a povestit altcineva. Drăguț cum cineva s-a gândit să-și distreze partenera chiar și-n timpul genericului unei emisiuni, nu?

Foto - Shutterstock



Recente

7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg